HP:n pöytätietokoneet: Etsi optisen tai kiintolevyn SATA-virtakaapelin asennusohjeet

Etsi tietokoneen optisen aseman tai kiintolevyn SATA-virtakaapelin asennusohjeet seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Tunnista laitteesi kirjoittamalla sarjanumero, tuotenumero tai tuotenimi hakukenttään ja valitsemalla Submit (Lähetä).

2. Valitse Käyttöoppaat.

Ylläpito- ja huolto-opas-vaihtoehdon valitseminen HP:n tukisivustossa
  3. Valitse Ylläpito- ja huolto-opas, ja lataa sitten tiedosto.

4. Avaa tiedosto ja katso optisen aseman tai kiintolevyn osioista ohjeita optisen aseman tai kiintolevyn SATA-virtakaapelien poistamiseen ja vaihtamiseen.