• Palaute

HP-tulostimet – Verkkopalvelut lakkaavat toimimasta

Verkkopalvelut saattavat lakata toimimasta, eikä niitä enää tueta joissakin HP:n tulostimissa. Tulostimen ohjauspaneelissa saattaa näkyä jokin seuraavista virheilmoituksista.

• Palvelimen yhteysvirhe. Ongelma muodostettaessa yhteyttä palvelimeen. Valitse Yritä uudelleen tai poistu valitsemalla OK.

• Verkkopalvelujen ongelma. Ongelma muodostettaessa yhteyttä verkkopalvelujen palvelimeen.

• Palvelimen yhteysvirhe. Yhteyden muodostaminen verkkopalveluihin ei onnistu. Tarkista Internet-yhteys ja yritä uudelleen.