• Palaute

Suorituskyvyn säätö lämmönhallinnassa

Lämmönhallinta-asetukset voi määrittää tietyissä HP OMEN -kannettavissa.

Huomautus:

Performance Control with Thermal Control on saatavilla vain tietyissä malleissa, mukaan lukien OMEN 15-s1xxx -kannettava, OMEN 15-en1xxx -kannettava, OMEN by HP 16-b0xxx -kannettava, OMEN by HP 16-c0xxx -kannettava ja OMEN by HP 17-ck0xxx -kannettava.

Suorituskyvyn ohjaus ja lämmönhallinta-asetus
  • Tasapainotettu: Soveltuvat yleisiin tehtäviin. Tietokoneen tuulettimen nopeus ja virta ovat tasapainossa aktiivisuuden vaatimusten mukaan.

• Suorituskyky: Soveltuu pelien ja sisällön luomiseen. Parhaan suorituskyvyn lisääminen lisää suorittimen ja grafiikan tehoa. Tuuletin pitää kovaa ääntä ja lämpöä, kun tuulettimen nopeus kasvaa.

• Lämmönhallinta:

• ENINT. Tuuletin toimii mahdollisimman nopeasti kuormituksesta riippumatta ja jäähdyttää järjestelmän mahdollisimman nopeasti. Tuuletin pitää enemmän ääntä ja lämpöä.

• AUTOMAATTINEN: Tietokone säätää tuulettimen nopeutta kuormituksen mukaan (kuinka paljon työtä se suorittaa). Tätä toimintoa hallitaan automaattisesti BIOSissa. Tämä asetus on paras tapa vastata vaadittua tuulettimen nopeutta järjestelmän kuormitukseen.

• MANUAALINEN: Kun määrität lämmönhallinnan manuaaliseksi, järjestelmätuulettimen nopeuden liukupalkki voidaan ottaa käyttöön. Siirtämällä liukusäädintä voit säätää järjestelmän tuulettimen nopeutta haluamallesi tuulettimen nopeusalueelle sekä vähentää tai lisätä synnyttämäänsä kohinaa ja lämpöä. Tietokone säätää automaattisesti suorittimen ja grafiikkasuorittimen virtaa haluamaksesi tuulettimen nopeudeksi.

• Jos tarvitset suurempaa suorituskykyä, säädä liukusäädintä oikealle lisätäksesi tuulettimen nopeutta. Jos tuulettimen nopeus on nopeampi, se tuottaa enemmän ääntä ja lämpöä.

• Jos tarvitset hiljaisempaa ympäristöä, säädä liukusäädintä vasemmalle tuulettimen nopeuden vähentämiseksi. Hitaampi tuulettimen nopeus hidastaa tietokoneen suorituskykyä.