• Palaute

HP:n tietokoneet – HP:n tehostetun valaistuksen käyttäminen

HP:n tehostetun valaistussovelluksen avulla voit säätää näytöstä lähetettyä valaistusta, jotta voit parantaa ulkoasua videopuheluiden aikana. Sovellus peittää näyttöösi valaistuslähteen, kuten soittoäänen, neliön tai vaakasuuntaisen viivan, joka vastaa erillisen soittoäänen tai muun ulkoisen valonlähteen vaikutusta.

Esimerkki HP:n tehostetusta valaistuksesta

Voit ladata HP:n tehostetun valaistuksen Microsoft-kaupasta HP:n tehostetulla valaistuksella.

HP:n valaistuksen perusasetukset

HP:n tehostettu valaistus tarjoaa neljä perusasetusta.

HP:n tehostettu valaistus
  • Kirkkaus: Säätää koko näytön kirkkautta.

• Muoto: Säätää valaistuslähteen muotoa.

• Läpimitta: Säätää valaistuslähteen kokoa.

• Lämpötila: Säätää valaistuslähteen väriä.

HP:n valaistuksen lisäasetukset

HP:n edistyneessä valaistustoiminnossa on useita lisäasetuksia.

HP:n edistyneet valaistusasetukset ja lisäasetukset
  • Läpimitta: Säätää valaistuslähteen leveyttä. Tämä valinta on käytettävissä vain, kun soittoäänikomponentti on valittuna.

• Virhe: Säätää valaistuslähteen ulkoasua tasaisesti lähes sikseen.

• Merkkivalot yläosassa: Aseta valaistuslähde näytön tietojen päälle.

• Mukautettu: Määrittää valaistuslähteen lämpötilan säätimen RGb-väriasteikkoon.

• Lämpötila: Määrittää valaistuksen lämpötilan säätimen Kelvin-väriasteikkoon.