• Palaute

HP Enterprise, HP Managed – Tiedonkeruun ottaminen käyttöön

Jos haluat sallia tiedonkeruun HP Enterprise- ja HP Managed -tulostimissa, ota toiminto sulautetussa verkkopalvelimessa (EWS) käyttöön.

Tiedonkeruu-toiminnon avulla tulostin kerää ja analysoi automaattisesti laitteen tietoja, laitteen käyttötietoja, sovellustietoja, suorituskykyä ja tulostimen toimintaa helpottavia sovelluksia.

Nämä tiedot kerätään asiakkaiden käyttökokemuksen, tuotetuen ja tuotteiden parantamisen, hallinnollisen viestinnän, yritystoimintojen, tutkimuksen ja innovaation sekä (luvallasi) mainonnan edellyttämiin tarkoituksiin.

Huomautus:

Lue lisää HP:n tietojen keräämiseen ja käyttöön liittyvistä käytännöistä HP:n tietosuojalausunnon Kerättävät tiedot- ja Tietojen käyttö -osioista.

Ennen aloittamista

Järjestelmänvalvojat tarvitsevat seuraavia tietoja ennen määritysprosessin aloittamista:

• Tulostimen käyttö järjestelmänvalvojana

• DNS-pääte (esim. yrityksennimi.com)

• SMTP-palvelin (esim. smtp.mycompany.com)

Huomautus:

Jos et tiedä SMTP-palvelimen nimeä, SMTP-palvelimen portin numeroa tai todennustietoja, ota yhteyttä sähköposti- tai Internet-palveluntarjoajaan tai järjestelmänvalvojaan. SMTP-palvelinten nimet ja porttien nimet löytää yleensä Internet-haulla. Suorita haku esimerkiksi hakusanoilla "Gmail SMTP server name" tai "yahoo SMTP server name".

• SMTP-palvelimen todennusvaatimukset lähteville sähköpostiviesteille, mukaan lukien mahdollinen todennukseen käytetty käyttäjänimi ja salasana.

Huomautus:

Tietoja sähköpostitilin digitaalisen lähetyksen rajoista saat sähköpostipalvelun toimittajan ohjeista. Jotkin toimittajat saattavat tilapäisesti lukita tilisi, jos lähetysraja ylittyy.

Tiedonkeruun ottaminen käyttöön

Ota selvää, miten voit ottaa sulautetun verkkopalvelimen (EWS) tiedonkeruutoiminnon käyttöön.

Tiedonkeruutoiminto on oletusarvoisesti poistettu käytöstä. Jos haluat ottaa sen käyttöön, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa sulautettu verkkopalvelin (EWS).

2. Valitse Yleiset-välilehti.

3. Valitse vasemmasta ruudusta AutoSend-toiminto.

4. Valitse Ota käyttöön AutoSend -valintaruutu.

Huomautus:

Sinun ei tarvitse muokata muita AutoSend-oletusasetuksia. Tietoja AutoSend-toiminnon käyttöönotosta ja määrityksestä on artikkelissa AutoSend-toiminnon ottaminen käyttöön ja määrittäminen.

HP Enterprise -tulostimen sulautettu verkkopalvelin, Yleiset-välilehti, Ota käyttöön AutoSend -valintaruutu
  5. Voit halutessasi muuttaa lähetystiheydeksi päivät, viikot, kuukaudet tai tulostetut sivut.

6. Valitse Käytä.

7. Vahvista valintasi napsauttamalla Jatka-painiketta.