• Palaute

HP-tulostimet – Windows-versiot, joita HP-ohjelmisto ja -ohjaimet eivät enää tue

Kun Microsoft lopettaa ohjelmistotuen Windows-versiolle, HP lakkaa tarjoamasta ohjelmisto- ja ohjainpäivityksiä. HP suosittelee tietokoneen päivittämistä uusimpaan Windows-versioon ennen kuin yrität asentaa uusimmat tulostinohjaimet HP:lta. Katso lisätietoja seuraavasta taulukosta.

Tukitietojen loppuminen

Windowsin versio.

Tuen loppu

Lisätiedot

Windows Server 2012

Windows Server 2012 R2

Ei saatavana

Ohjelmistoja ja ohjaimia ei tueta tai ne ovat saatavilla 1.10.2022 jälkeen julkaistuille HP:n tulostimille.

Huomautus:

Ohjelmistoja ja ohjaimia on saatavilla ja tuettu HP:n tulostimille, jotka on julkaistu ennen 1.10.2022.

Windows Server 2008

Windows Server 2008 R2

14. tammikuuta 2020, klo

10. tammikuuta 2023 (EKY)

Ohjelmistoja ja ohjaimia ei tueta tai ne ovat saatavilla HP:n tulostimille, jotka on julkaistu 1.11.2022 jälkeen.

Olemassa olevia ohjelmistoja ja ohjaimia ei ole päivitetty tai tuettu HP-tulostimille, jotka on julkaistu ennen 1.11.2022.

Windows 8.1

10. tammikuuta 2023, klo

Windows 8

12. tammikuuta 2016, klo

Windows 7

14. tammikuuta 2020, klo

10. tammikuuta 2023 (EKY)

• Useimmissa HP-tulostimissa voit 123.hp.com ladata HP Smart -sovelluksen (pöytätietokoneessa tai mobiililaitteessa) tai uusimmat ohjaimet.

• Jos tulostimesi on HP Enterprise ja hallinnoitu, siirry lataamaan HP:n ohjelmisto- ja -ohjainlataukset uusimmat ohjaimet.