• Palaute

HP-tulostimet – HP AiO Remote -sovellus on lopetettu (Windows)

4.4.2022 lähtien HP AiO Remote -tulostinsovellus on lopetettu eikä se ole enää saatavilla Microsoft Storessa. HP ei vapauta uusia sovelluspäivityksiä.

Esimerkki HP AiO Remote -sovelluksen logosta

Jos HP AiO Remote -sovellus on asennettuna eläkkeen jälkeen, voit jatkaa sen käyttöä asiakirjojen ja valokuvien tulostamiseen, tulostimen tilan tarkistamiseen, tulostimen huoltoon, tulostintarvikkeiden tilaamiseen ja HP-tuen tuen saamiseen.

Lataa uusimmat tulostinohjaimet ja ohjelmistot avaamalla .123.hp.com

Lisätietoa mobiilitulostusvaihtoehdoista saat siirryillä HP-tulostimien mobiilitulostusratkaisuihin.