• Palaute

HP OfficeJet Pro 9010-, 9020 -tulostimet – Ohjauspaneelin ominaisuudet

Ohjauspaneelissa on painikkeita, kuvakkeita, valoja ja kosketusnäyttö, jotka valitsevat tulostusasetukset ja ilmaisevat tulostimen tilan.

Ohjauspaneelin painikkeet, kuvakkeet ja valot

Valitse Ohjauspaneelin näytössä Aloitus-painike, varmista langaton yhteys ja käytä Apua-valikkoja.

Esimerkki ohjauspaneelin painikkeista ja valoista

Sijainti

Kuvaus

1

Langattoman verkon merkkivalo: Valo ilmoittaa yhteyden tilan.

• Pysyvä sininen valo: Yhdistettynä langattomaan verkkoon voit tulostaa.

• Vilkkuva valo vilkkuu ja tyhjä tauko: Langaton yhteys on käytössä ja määritetty, mutta tulostinta ei ole liitetty.

• Hitaasti vilkkuva valo: Langaton yhteys on käytössä, mutta tulostin ei ole yhteydessä verkkoon.

• Nopeasti vilkkuva valo: Langattoman yhteyden ongelma.

• Ei valoa: Langaton yhteys ei ole käytössä, ja Langattoman yhteyden yhteenveto -näytössä langaton yhteys on poissa käytöstä.

2

Takaisin-painike: Palaa edelliseen valikkoon.

3

Aloitus-painike: Palaa aloitusnäyttöön.

4

Ohje-painike: Avaa Ohje-valikon aloitusnäytössä tai näyttää kontekstuaalisen ohjeen muissa näytöissä.

Ohjauspaneelin näyttövalikko

Kosketa ohjauspaneelia valitaksesi tulostus-, faksaus-, kopiointi- ja skannausvaihtoehdot päävalikosta. Voit selata kuvakkeita tai näyttöä sipaisemalla sormellasi näytön poikki.

Esimerkki ohjauspaneelin näytöstä

Sijainti

Kuvaus

1

Asetukset-kuvake: Avaamalla asetusnäytön voit muuttaa verkko-, Wi-Fi Direct- ja faksiasetuksia, käyttää ylläpitotyökaluja ja tulostaa raportteja.

2

/ Langaton/Ethernet-kuvake : Langattoman yhteyden kuvake avaa Langattoman verkon yhteenveto -valikon, joka tarkistaa langattoman yhteyden tilan ja muuttaa langattoman yhteyden asetuksia. Voit tulostaa langattoman testiraportin ja selvittää verkon yhteysongelmia. Jos verkkoyhteyttä ei ole, oletusarvoisesti näkyy Langaton-kuvake.

3

HP ePrint -kuvake (paitsi HP OfficeJet 9012e, Pro 9010e -sarjan mallit): Avaa Verkkopalvelut-yhteenveto-valikon, jossa voit tarkistaa ePrintin tilatiedot, muuttaa ePrint-asetuksia tai tulostaa verkkopalvelujen tietosivun.

4

Wi-Fi Direct -kuvake: Avaa Wi-Fi Direct -valikon, jossa HP Wi-Fi Direct -tulostus voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä, ja näyttää Wi-Fi Direct -yhteyden nimen ja salasanan.

5

Mustekuvake: Näyttää arvioidut mustetasot kasetilla. Kuvake näyttää varoitussymbolin, kun mustetaso on alle vähimmäisvaatimuksensa.

6

Faksin tilakuvake: Näyttää automaattisen vastaustoiminnon, faksilokien ja faksin äänenvoimakkuuden tilatiedot.

7

Galleria-kuvake: Avaa Kokoonpano-valikon ympäristöominaisuuksien määrittämista varten.

8

Pikavalinnat-painike : Mahdollistaa pääsyn usein käytettyihin tehtäviin. Voit luoda ja tallentaa luettelon HP Smart -sovelluksella.

9

Kopio-kuvake : Avaa Kopio-valikon, josta voit kopioida asiakirjan, valokuvan tai henkilöllisyyskortin.

10

Skannauskuvake : Avaa Skannaus-valikon, jossa voit skannata tietokoneen tai muuttaa skannausasetuksia.

11

Valokuvakuvake : Avaa Valokuva-valikon, josta voit tulostaa valokuvan tai hallinnoida tulostustöitä.

12

Faksikuvake : Avaa Faksi-valikon, josta voit määrittää faksauksen, lähettää faksin tai tulostaa vastaanotetun faksin uudelleen.

13

Sovellukset-kuvake (HP+ -tulostimet eivät tue): Mahdollistaa tulostimen sovellusten käytön.