• Palaute

HP ENVY Inspire 7200e- ja 7900e -tulostimet – Tulostimen määritys ensimmäisellä käyttökerralla

Kun määrität tulostimen ensimmäisen kerran, poista tulostin pakkauksesta, kytke virtajohto, lisää tulostin HP Smart -sovellukseen, asenna mustekasetit ja lisää sitten paperia.

Huomautus:

Jos etsit tulostinohjelmistoa, siirry sivulle 123.hp.com.

Ota tulostin pakkauksesta

Ota tulostin pakkauksesta ja poista tulostimesta kaikki teipit, tarrat ja pakkausmateriaalit.

Varoitus:

Varmista ennen tulostimen käynnistämistä, että kaikki sisällä olevat pakkausmateriaalit on poistettu, kaikki luukut ovat kiinni ja lokerot on asetettu uudelleen paikoilleen, jotta vältät asennusongelmat ja mahdolliset tulostinvauriot.

1. Ota tulostin pakkauksesta.

2. Poista tulostimen ulkopuolelta kaikki teipit.

Kaikkien teippien poistaminen tulostimen ulkopuolelta
  3. Avaa etuluukku.

Etuluukun avaaminen
  4. Nosta kasettitilan luukku.

Kasettitilan luukun nostaminen
  5. Poista pahvi tulostusalueelta.

Pahvin poistaminen tulostusalueelta
  6. Laske kasettitilan luukku.

Kasettitilan luukun laskeminen
  7. Sulje etuluukku.

Etuluukun sulkeminen
  8. Avaa päälokero.

Päälokeron avaaminen
  9. Poista kaikki teippi ja pahvi paperilokerosta.

Kaiken teipin ja pahvin poistaminen paperilokerosta
  10. Sulje päälokero.

Päälokeron sulkeminen
  11. Kierrätä kaikki pakkausmateriaalit.

Kytke virtajohto ja määritä asetukset

Kytke tulostin pistorasiaan, niin tulostin käynnistyy automaattisesti. Aseta haluamasi kieli ja maa tai alue ohjauspaneelista.

Huomautus:

Älä liitä USB-kaapelia vielä tässä vaiheessa. Yhteys tietokoneeseen muodostetaan ohjelmistoasennuksen aikana.

1. Kytke virtajohto tulostimen takaosaan ja kytke sitten virtajohdon toinen pää pistorasiaan.

Virtajohdon liittäminen

Tulostin käynnistyy automaattisesti.

2. Jos laite ei käynnisty automaattisesti, paina virtapainiketta.

3. Valitse haluamasi kieli koskettamalla tulostimen ohjauspaneelista ja valitse sitten Vahvista.

Halutun kielen määrittäminen
  4. Valitse haluamasi maa tai alue ja valitse sitten Vahvista.

Lisää tulostin HP Smart -sovellukseen

HP Smart -sovellus vaaditaan, ja se auttaa yhdistämään laitteen tulostimeen. Se myös opastaa sinua koko asennusprosessin ajan.

1. Lataa ja asenna ohjelmisto siirtymällä osoitteeseen 123.hp.com.

2. Avaa sovellus ja kosketa Lisää uusi tulostin kosketa plusmerkkiä löytääksesi tulostimesi.

3. Yhdistä tulostin verkkoon ja laitteeseen noudattamalla HP Smart -sovelluksen kehotteita.

• Jos sinua pyydetään aktivoimaan HP+, lue lisätiedot ja aktivoi ratkaisu, jos hyväksyt vaatimukset ja haluat saada edut.

• Jos sinua pyydetään rekisteröitymään Instant Ink -palveluun, lue näyttöjen tiedot ja rekisteröidy, jos haluat liittyä mukaan.

4. Asenna asennuskasetit ja lisää paperia HP Smart -sovelluksen animaation mukaisesti.

Tulostimen asennus voidaan suorittaa loppuun seuraamalla tämän sivun vaiheita ja HP Smartin ohjeita.

Asenna mustekasetit

Asenna tulostimen mukana toimitetut HP:n mustekasetit.

1. Avaa etuluukku.

Etuluukun avaaminen
  2. Nosta kasettitilan luukku.

Kasettitilan luukun nostaminen
  3. Odota, kunnes vaunu on paikallaan eikä siitä kuulu ääntä.

4. Poista uusi kasetti pakkauksestaan.

Uuden mustekasetin poistaminen pakkauksesta
  5. Irrota muoviteippi varovasti vetämällä kielekkeestä.

Huomautus:

Älä kosketa kuparinvärisiä kontakteja tai mustesuuttimia. Näiden osien käsittely voi aiheuttaa tukkeumia, musteensyöttöhäiriöitä ja sähkökytkentöjen heikkenemistä.

Muoviteipin poistaminen
  6. Työnnä mustekasettia kasettipaikkaansa, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Mustekasetin työntäminen paikalleen
  7. Suorita samat toimenpiteet toisen mustekasetin asentamiseksi.

8. Laske kasettitilan luukku.

Kasettitilan luukun laskeminen
  9. Sulje etuluukku.

Etuluukun sulkeminen

Lisää paperia päälokeroon

Lisää päälokeroon tavallista Letter- tai A4-kokoista paperia.

1. Avaa päälokero.

Päälokeron avaaminen
  2. Työnnä valokuvalokeroa.

Valokuvalokeron työntäminen
  3. Työnnä paperin leveysohjaimet päälokeron reunoja vasten.

Paperinohjaimien työntäminen päälokeron reunoja vasten
  4. Lisää päälokeroon nippu tavallista tulostuspaperia tulostuspuoli alaspäin.

Paperin lisääminen päälokeroon
  5. Varmista, että paperipino on kohdistettu asianmukaisten paperikokoviivojen kanssa eikä ylitä lokerossa olevaa pinon korkeusmerkintää.

6. Työnnä paperin leveysohjaimia sisäänpäin, kunnes ne koskettavat paperinipun reunoja.

Paperin leveysohjaimien työntäminen sisäänpäin, kunnes ne koskettavat paperinipun reunoja
  7. Sulje päälokero.

Päälokeron sulkeminen
  8. Muuta paperiasetuksia tulostimen näytössä tai säilytä ne.

9. Vedä tulostelokero ulos ja nosta lokeron jatketta.

Tulostelokeron ulosvetäminen ja lokeron jatkeen nostaminen