• Palaute

HP Smart Tank -tulostimet – Tulostinta ei löytynyt -virhe HP Smartissa

Jos HP Smart ei löydä HP Smart Tank 670, 720, 750, 6000, 7000 tai 7300 -sarjan tulostinta tai sinua pyydetään antamaan Wi-Fi Direct -salasana, palauta tulostimen tehdasasetukset siirtääksesi tulostimen Wi-Fi-asennustilaan. Kun tulostin on Wi-Fi-asennustilassa, etsi tulostin ja muodosta siihen yhteys Wi-Fi-verkossa HP Smartilla.

Palauta tehdasasetukset ja asenna tulostin

Palauta HP Smart Tank -tulostimen tehdasasetukset ja asenna tulostin HP Smart -sovelluksella.

1. Nosta mustekasettitilan luukku tulostimen vasemmasta laidasta.

Mustekasettitilan luukun nostaminen
  2. Paina tulostimen ohjauspaneelissa Tietoja-painiketta kolme sekuntia.

Kaikkien ohjauspaneelin painikkeiden merkkivalot syttyvät.

3. Paina Tietoja-painiketta ja Peruuta-painiketta, kunnes näytössä näkyy 00 ja Wi-Fi-painike vilkkuu.

4. Laske mustekasettitilan luukku alas.

Mustekasettitilan luukun laskeminen
  5. Odota 30 sekuntia.

6. Katkaise tulostimesta virta painamalla virtapainiketta tai irrottamalla virtajohto.

7. Käynnistä tulostin ja odota, kunnes Wi-Fi-painike vilkkuu ja tulostimen näytön Wi-Fi-kuvake pyörii.

Tulostin siirtyy langattoman asennustilaan.

8. Avaa HP Smart -sovellus, lisää tulostin ja suorita tulostimen asennus loppuun noudattamalla kehotteita.