• Palaute

HP Smart Tank -tulostimet – Paperi on lopussa -virheilmoitus, tulostin ei poimi paperia

HP Smart Tank 670-, 720-, 750-, 790-, 7000-, 7300- tai 7600 -sarjan tulostin ei syötä paperia syöttölokerosta tai automaattisesta asiakirjansyöttölaitteesta tulostus-, kopiointi-, faksaus- tai skannaustyön aikana. Tulostin saattaa pitää tulostusta muistuttavaa ääntä, mutta paperi ei kulje sen läpi.

Näytössä voi olla myös jokin seuraavista:

• Tulostinohjelmistossa tai HP Smart -sovelluksessa näkyy ilmoitus Lisää paperia tai Paperi on lopussa.

• Tulostimet, joissa on kosketusnäyttö: Tulostimesta on loppunut paperi. Lisää paperia syöttölokeroon tulostusta varten. -ilmoitus näkyy ohjauspaneelissa.

• Tulostimet, joissa ei ole kosketusnäyttöä: Huomiovalo ja asiakirjakuvake vilkkuvat, Jatka- ja Peruuta- -valot palavat.

Tee seuraavat toimenpiteet ilmoitetussa järjestyksessä. Tarkista, onko ongelma ratkennut, käyttämällä tulostinta kunkin toimenpiteen jälkeen.