• Palaute

Vaihda yläkiintolevy

Vaihda yläkiintolevy, kiinnitä se kiintolevykelkkaan ja aseta se tietokoneen yläosassa olevaan koteloon.

1. Tarkista kiintolevykelkka ja varmista, että kaikissa rei’issä on kuminen läpivientirengas. Jos joissakin rei’issä ei ole läpivientirenkaita, korvaa puuttuvat renkaat.

Kelkan läpivientirenkaiden tarkistaminen
  2. Poista uusi kiintolevy pakkauksesta.

3. Aseta uusi kiintolevy kelkkaan ja varmista, että kiintolevyn reiät ovat kohdakkain kelkan reikien kanssa.

Kiintolevyn asettaminen kelkkaan kohdistamalla reunoilla olevat reiät
  4. Kiinnitä kiintolevy paikalleen aiemmin sivuun siirtämilläsi ruuveilla ja ristipääruuvitaltalla.

5. Aseta kiintolevy koteloon ja lukitse se paikalleen.

Yläkiintolevyn asettaminen yläosan koteloon
  6. Sulje kiintolevyn luukku tietokoneen yläosassa.

Kiintolevyn luukun sulkeminen