• Palaute

Tietoja HP Smart Advance -toiminnosta

HP Smart Advance tarjoaa sinulle premium-HP Smart Experience -kokemuksen HP+ -ohjelmistolle tai ohjelmaan oikeutetulle ei-HP+ -tulostimelle. Jos sinulla on HP+ -tulostin, kun hyväksyt HP+ -palveluehdot, saat HP Smart Advance -ohjelman 24 kuukauden kokeilujakson. Ohjelmaan oikeutetut muut kuin HP+ -tulostimet, kuten HP Smart Tank 790 ja 7600 -tulostinsarjat, saat 12 kuukauden kokeilujakson HP Smart Advance -ohjelmasta.

Huomautus:

HP Smartin käyttämiseen tarvitaan HP-tili, ja kaikki asetukset eivät tällä hetkellä ole käytettävissä kaikilla mobiililaitteilla tai maissa/alueilla.

HP Smart Advance -ominaisuudet

HP Smart Advance tarjoaa HP Smart -etujen lisäksi seuraavat lisäominaisuudet HP+-tulostimille:

• Skannauksen lisäasetukset:

• Usean kohteen tunnistus: voit skannata kerralla useita kohteita ja erottaa ne automaattisesti yksittäisiksi sivuiksi.

• Kirjan skannaaminen: avoimen kirjan sivut oikaistaan skannattaessa automaattisesti ja kaikki skannatut sivut tallennetaan samaan tiedostoon.

• Id Cardin skannaus: Skannaa tunnuskortin etu- ja takaosa ja yhdistä yhdellä sivulla.

• Automaattinen korjaus: Poista häiritseviä merkkejä ja reikäanuolia.

• Tallennus tekstitiedostoina: voit tallentaa skannaukset hakukelpoisina PDF-, TXT- ja DOCX-tiedostoina.

• Shortcuts (Pikavalinnat):

• Tallennus tekstitiedostoina: voit tallentaa skannaukset hakukelpoisina PDF-, TXT- ja DOCX-tiedostoina.

• Smart-tiedoston nimi: Nimeä tiedosto automaattisesti tiedoston sisällön perusteella.

Lisätietoja pikavalintojen käyttämisestä on kohdassa HP Smart: Käytä pikanäppäimiä.

• Mobiili tuottavuus:

Skannauksen lisäasetukset

Käytä skannauksen lisäominaisuuksia avaamalla Skannaa-ruutu (Windows ja Mac) tai Camera Scan (Kameran skannaus) tai Tulostimen skannaus -ruutu (Android ja iOS) HP Smart -aloitussivulla.

Usean kohteen tunnistus

Usean kohteen tunnistus on käytettävissä HP Smart -sovelluksessa, kun skannaat HP+-tulostimen skannerin lasilta tai mobiililaitteen kameralla.

1. Valitse sovelluksen aloitusnäytössä tulostin ja Skannaa-ruutu (Windows, Mac) tai Kameraskannaus- tai Tulostinskannaus-ruutu (Android, iOS).

2. Jos valitsit Skannaus tai Tulostinskannaus, valitse Asetukset-kuvake ja valitse lähteeksi Skannerin lasi ja esiasetukseksi Useita kohteita.

3. Aseta tulostimen skanneriin (tai tasaiselle pinnalle, jos käytät kameraa) 2 tai 3 kohdetta, kuten käyntikorttia, kuittia, asiakirjaa tai valokuvaa.

4. Aloita skannaustyö valitsemalla Skannaus tai Kuvaus-painike .

Skannatut kohteet näkyvät esikatselussa erikseen.

Esimerkki usean kohteen skannaamisesta ja tuloksesta esikatselussa

Esimerkki usean kohteen skannaamisesta ja tuloksesta esikatselussa
  5. Tallenna skannaus yhtenä tiedostona tai erillisinä tiedostoina.

Kirjan skannaaminen

Kirjan voi skannata HP Smart -sovelluksella HP+-tulostimen skannerin lasilta tai mobiililaitteen kameralla.

1. Valitse sovelluksen aloitusnäytössä tulostin ja Skannaa-ruutu (Windows, Mac) tai Kameraskannaus- tai Tulostinskannaus-ruutu (Android, iOS).

2. Jos valitsit Skannaus tai Tulostinskannaus, valitse Asetukset-kuvake ja valitse lähteeksi Skannerin lasi ja esiasetukseksi Kirja.

3. Aseta kirja skannerin lasille (tai tasaiselle pinnalle, jos skannaat sen kameralla).

4. Aloita skannaustyö valitsemalla Skannaus tai Kuvaus-painike .

Skannauksen esikatselussa skannatut sivut näkyvät erikseen oikaistuina sivuina.

Esimerkki kirjan skannaamisesta ja tuloksesta esikatselussa

Esimerkki kirjan skannaamisesta ja tuloksesta esikatselussa
  5. Tallenna skannaus yhtenä tiedostona tai erillisinä tiedostoina.

Id Cardin skannaus

Id Card scanning (Muistikortin skannaus) on käytettävissä HP Smart -ohjelmistolla skannattaessa skannerin lasilta tai mobiililaitteen kamerasta.

1. Valitse tulostimesi sovelluksen aloitusnäytöstä ja napsauta sitten Skannaa-ruutua (Windows, Mac) tai Camera Scan (Kamera) tai Printer Scan (Android, iOS) -ruutua.

2. Jos valitsit Skannaus- tai Tulostimen skannaus -vaihtoehdon, napsauta Asetukset-kuvakettaja valitse sitten esiasetukseksi Lähde- ja tunnuskortiksiSkannerin lasi.

3. Aseta id-kortti (edessä) skannerin lasille (tai tasaiselle alustalle ottaaksesi ne kiinni kamerasta).

4. Aloita skannaustyö valitsemalla Skannaus tai Kuvaus-painike .

5. Kun skannaus on valmis, aseta tunnuskortti (takaisin) skannerin lasille (tai tasaiselle alustalle ottaaksesi ne kamerasta).

6. Aloita skannaustyö valitsemalla Skannaus tai Kuvaus-painike .

7. Valitse ID Card Front and ID Card Back (Näyttökortin etuosa ja tunnuskortti takaisin) -näytössä Seuraava , jos olet tyytyväinen tulostimeen. Voit muokata tai korvata skannatut kohteet valitsemalla valikkokuvakkeen.

Näkyviin tulee tunnuskortin etu- ja takaosan esikatselu.

Esimerkki skannatusta tunnuskortista ja tulos esikatseluikkunasta

Esimerkki id cardin skannauksesta ja esikatselun tulos
  8. Tallenna, tulosta, jaa tai faksaa skannattu tiedosto.

Automaattinen korjaus

Automaattinen korjaus on HP Smart Advance -skannausominaisuus, joka poistaa skannauksesta automaattisesti häiritsevät jäljet, kuten rei'itykset tai sormet.

Ominaisuuden voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä HP Smart -sovelluksen skannausikkunassa valitsemalla Parannukset-kuvakkeen (Windows, Mac) tai Asetukset-kuvakkeen (iOS, Android).

Esimerkki automaattisesta korjauksesta esikatselussa

Esimerkki automaattisesta korjauksesta esikatselussa

Tallenna skannaukset tekstitiedostoina

HP+-tulostimien yhteydessä asiakirjan tai kuvan voi skannata HP Smart -sovelluksella ja tallentaa sen PDF-, Word- tai tekstitiedostona.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko sinulla vielä kysyttävää? Etsi lisää vastauksia ja ohjeita.