Tietoja HP Smart Advance -ominaisuuksista HP+-tulostimille

HP Smart Advance tarjoaa ensiluokkaisen HP Smart -käyttökokemuksen HP+-tulostimille. Kun hyväksyt HP+-käyttöehdot, HP Smart Advance -ominaisuuksien 24 kuukauden kokeilujakso alkaa.

Huomautus:

HP Smartin käyttämiseen tarvitaan HP-tili, ja kaikki asetukset eivät tällä hetkellä ole käytettävissä kaikilla mobiililaitteilla tai maissa/alueilla.

HP Smart Advance -ominaisuudet

HP Smart Advance tarjoaa HP Smart -etujen lisäksi seuraavat lisäominaisuudet HP+-tulostimille:

• Skannauksen lisäasetukset:

• Usean kohteen tunnistus: voit skannata kerralla useita kohteita ja erottaa ne automaattisesti yksittäisiksi sivuiksi.

• Kirjan skannaaminen: avoimen kirjan sivut oikaistaan skannattaessa automaattisesti ja kaikki skannatut sivut tallennetaan samaan tiedostoon.

• Automaattinen korjaus: voit poistaa häiritsevät jäljet ja rei'itykset.

• Tallennus tekstitiedostoina: voit tallentaa skannaukset hakukelpoisina PDF-, TXT- ja DOCX-tiedostoina.

• Mobiilifaksi:

Lähetä suojattuja fakseja: voit skannata tiedostoja ja lähettää suojattuja fakseja mistä tahansa laitteesta.

Usean kohteen tunnistus

Usean kohteen tunnistus on käytettävissä HP Smart -sovelluksessa, kun skannaat HP+-tulostimen skannerin lasilta tai mobiililaitteen kameralla.

1. Valitse sovelluksen aloitusnäytössä tulostin ja Skannaa-ruutu (Windows, Mac) tai Kameraskannaus- tai Tulostinskannaus-ruutu (Android, iOS).

2. Jos valitsit Skannaus tai Tulostinskannaus, valitse Asetukset-kuvake ja valitse lähteeksi Skannerin lasi ja esiasetukseksi Useita kohteita.

3. Aseta tulostimen skanneriin (tai tasaiselle pinnalle, jos käytät kameraa) 2 tai 3 kohdetta, kuten käyntikorttia, kuittia, asiakirjaa tai valokuvaa.

4. Aloita skannaustyö valitsemalla Skannaus tai Kuvaus-painike .

Skannatut kohteet näkyvät esikatselussa erikseen.

Esimerkki usean kohteen skannaamisesta ja tuloksesta esikatselussa

Esimerkki usean kohteen skannaamisesta ja tuloksesta esikatselussa
  5. Tallenna skannaus yhtenä tiedostona tai erillisinä tiedostoina.

Kirjan skannaaminen

Kirjan voi skannata HP Smart -sovelluksella HP+-tulostimen skannerin lasilta tai mobiililaitteen kameralla.

1. Valitse sovelluksen aloitusnäytössä tulostin ja Skannaa-ruutu (Windows, Mac) tai Kameraskannaus- tai Tulostinskannaus-ruutu (Android, iOS).

2. Jos valitsit Skannaus tai Tulostinskannaus, valitse Asetukset-kuvake ja valitse lähteeksi Skannerin lasi ja esiasetukseksi Kirja.

3. Aseta kirja skannerin lasille (tai tasaiselle pinnalle, jos skannaat sen kameralla).

4. Aloita skannaustyö valitsemalla Skannaus tai Kuvaus-painike .

Skannauksen esikatselussa skannatut sivut näkyvät erikseen oikaistuina sivuina.

Esimerkki kirjan skannaamisesta ja tuloksesta esikatselussa

Esimerkki kirjan skannaamisesta ja tuloksesta esikatselussa
  5. Tallenna skannaus yhtenä tiedostona tai erillisinä tiedostoina.

Automaattinen korjaus

Automaattinen korjaus on HP Smart Advance -skannausominaisuus, joka poistaa skannauksesta automaattisesti häiritsevät jäljet, kuten rei'itykset tai sormet.

Ominaisuuden voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä HP Smart -sovelluksen skannausikkunassa valitsemalla Parannukset-kuvakkeen (Windows, Mac) tai Asetukset-kuvakkeen (iOS, Android).

Esimerkki automaattisesta korjauksesta esikatselussa

Esimerkki automaattisesta korjauksesta esikatselussa

Tallenna skannaukset tekstitiedostoina

HP+-tulostimien yhteydessä asiakirjan tai kuvan voi skannata HP Smart -sovelluksella ja tallentaa sen PDF-, Word- tai tekstitiedostona.

1. Avaa HP Smart -sovellus ja skannaa asiakirja tai valokuva.

2. Valitse Esikatselu-ikkunassa jokin seuraavista:

• Hakukelpoinen PDF: hakukelpoinen sisältö, jossa muotoilut ja grafiikka säilyvät.

• Word-asiakirja (*.docx): muokattava teksti, jossa muotoilut ja grafiikka säilyvät.

• Vain teksti (*.txt): muokattava teksti, jossa muotoilut ja grafiikka eivät säily.

3. Valitse haluamasi tiedostoasetukset, kuten tiedostonimi, skannauspaikka ja kieli.

• Mobiililaitteet: Valitse asetukset ja valitse Luo tiedosto.

• Tietokoneet: Valitse Luo tiedosto ja valitse asetukset.

4. Valitse kehotettaessa jokin seuraavista:

Tiedostoa käsitellään -kehotteen asetukset
    • Toimintokeskus: voit näyttää tiedoston luonnin tilan valitsemalla Tekstitiedostot.

• Jatka: käynnistä uusi skannaus.

• Aloitus: palaa sovelluksen aloitussivulle.

Kun olet palannut aloitussivulle, voit näyttää tiedoston luonnin tilan valitsemalla Kello-kuvakkeen .

5. Kun tiedosto on luotu, avaa se valitsemastasi paikasta.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko sinulla vielä kysyttävää? Etsi lisää vastauksia ja ohjeita.