HP-tietokoneet – Ohjainten asentaminen manuaalisesti Windowsissa

Jos olet yrittänyt ladata ja asentaa ohjaimen HP:n tukisivustosta etkä saanut suoritettua .exe-tiedostoa, saat tästä asiakirjasta ohjeita ohjaimen manuaaliseen asentamiseen.

Lisätietoa ohjainten asennuksesta on sivulla HP-tietokoneiden ohjelmistojen ja ohjaimien lataaminen tai päivittäminen.

Ohjainten asentaminen manuaalisesti Windowsissa

Asenna ohjain manuaalisesti seuraavasti.

1. Avaa työpöydällä Resurssienhallinta.

2. Avaa C:-asema.

3. Avaa SwSetup-kansio.

4. Avaa ohjaimen kansio. Sen nimen pitäisi olla muodossa: spXXXXX.

5. Avaa Setup-tiedosto ja asenna ohjain seuraamalla näytön ohjeita.