• Palaute

Tietoa lisäsivuista

Lisäsivut tarkoittavat tulostettuja sivuja, jotka ylittävät kuukausitilauksen sivut ja edelliseltä kuukaudelta siirretyt sivut.

• Jos tulostat enemmän kuin kuukausitilauksen sivumäärä plus edelliseltä kuukaudelta siirrettyjen sivujen määrä, sinua laskutetaan lisäsivuista lohkoittain. Jos tilauksessa on esimerkiksi 50 sivua, sinulla on 10 edelliseltä kuukaudelta siirrettyä sivua ja tulostat 61–70 sivua, sinua laskutetaan yhdestä lisäsivulohkosta.

• Lisäsivulohkojen käyttämättömät sivut siirretään seuraavalle kuukaudelle, joten voit käyttää niitä tarvittaessa.

• Jos maksat jatkuvasti lisäsivuista, harkitse tilauksen päivitystä.

• Näet tilauksesi lisäsivujen hinnan seuraavasti:

1. Kirjaudu HP Instant Ink -tili-laitteeseen.

2. Jos vasemmassa valikossa näkyy valintana HP Instant Ink, napsauta sitä.

3. Valitse Tulostushistoria.

4. Katso tilauksesi kunkin lisäsivulohkon hinta kohdasta Tilaus.