OMEN by HP GA1-1000 Accelerator – OMEN Graphics Acceleratorin määrittäminen

Määritä OMEN by HP GA1-1000 Accelerator yhteensopivan tietokoneen kanssa ja mukauta sitten asetuksia OMEN Accelerator -sovelluksella.

Asenna näytönohjain

Voit parantaa pelikokemusta asentamalla täyden tai puolipitkän näytönohjaimen.

Huomautus:

Kiinnitin ja kiinnitysruuvit sisältyvät malleihin, joiden näytönohjaimet on asennettu laitteen valmistamisen aikana. Niiden tarkoitus on estää vauriot omistajalle kuljettamisen aikana. Kiinnitintä ja kiinnitysruuvia ei tarvita täysikokoisten näytönohjaimien asentamiseen.

1. Avaa käyttöpaneeli nostamalla vapautussalpaa ylöspäin ja nostamalla huoltopaneelia.

Huoltopaneelin avaaminen
  2. Aseta grafiikkakortti PCI-korttipaikkaan.

Grafiikkakortin asettaminen PCI-korttipaikkaan
  3. Laita kortti tukevasti paikalleen.

• Täyspitkä kortti: Aseta kiinnitin korttiin ja kiinnitä sitten kiinnittimet ja kortti paikalleen kiinnitysruuveilla.

• Puolipitkä kortti: Kiinnitä kortti paikalleen ruuvilla.

4. Kytke virtajohto ja sulje liitinpaneeli.

Liitäntäjohdon kytkeminen

Tietokoneen päivittäminen

Päivitä laiteohjelmisto, ohjelmisto ja ohjaimet tietokoneellesi ennen kuin käytät OMEN by HP GA1-1000 Acceleratorin.

1. Varmista, että tietokone käyttää verkkovirtaa ja siinä on aktiivinen Internet-yhteys.

2. Lataa ja asenna uusin tulostusohjain valmistajan sivustolta:

3. Tietokoneen BIOS-version päivittäminen. Saadaksesi yksityiskohtaiset ohjeet, katso:

4. Käynnistä tietokoneesi uudelleen, jos se ei käynnisty uudelleen automaattisesti.

5. Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, lataa ja asenna uusimmat Intel Thunderbolt -paketit:

6. Liitä OMEN Accelerator tietokoneen Thunderbolt 3 -porttiin.

7. Kun kiihdytystoiminto on liitettynä, lataa ja asenna uusimmat OMEN Accelerator -ohjaimet:

Sisäisen kiintolevyn asentaminen

Asenna sisäinen kiintolevy OMEN Acceleratoriin.

1. Avaa käyttöpaneeli nostamalla vapautussalpaa ylöspäin ja nostamalla huoltopaneelia.

Huoltopaneelin avaaminen
  2. Poista kiintolevy pakkauksestaan.

3. Tartu kiintolevyyn yhteen kädellä, laske kiintolevy kiintolevyn lokeroon ja asenna ruuvit.

Kiintolevyn laskeminen lokeroon ja ruuvien kiristäminen
  4. Aseta kiintolevyn lokero asemapaikkaan työntämällä lokeroa kohti kiihdytystoiminnon liittymän takaosaa, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Kiintolevyn laskeminen paikkaan
  5. Kiristä ruuvi ja kytke sitten kaapeli kiintolevyn takaosaan.

Kiintolevyn varmistaminen tukevasti asemaan
  6. Sulje huoltopaneelit.

OMEN Accelerator -sovelluksen käyttäminen

OMEN Accelerator -sovelluksella voit vaihtaa näytönohjainten välillä, tarkastella verkkoresurssien käyttöä ja muuttaa asetuksia.

1. Avaa OMEN Accelerator -sovellus.

Jos avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa, aloitusnäyttö tulee näkyviin. Siinä on selityksiä sovelluksen ominaisuuksista ja toiminnoista.

2. Valitse ominaisuus sen mukaan, mitä haluat tehdä.

• Grafiikkakytkin: Vaihda näytönohjainten välillä, määritä sovellus avautumaan automaattisesti tai vaihda grafiikkasuoritinta automaattisesti, kun yhdistät OMEN Acceleratorin.

• Verkkotehostin: Tarkastele tai muuta verkon palvelun ensisijaista asemaa tietokoneen eri päällä olevissa sovelluksissa.

Irrota OMEN Accelerator

Irrota OMEN Accelerator oikein, jotta vältät tietojen menetykset tai muut ongelmat.

1. Napsauta tietokoneen Thunderbolt-kuvaketta tehtäväpalkkinäytössä tai valikossa.

2. Valitse Poista OMEN Accelerator.

3. Irrota kiihdytin, kun näyttöön tulee Laitteen poistaminen on turvallista -ilmoitus.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko sinulla vielä kysyttävää? Etsi lisää vastauksia ja ohjeita.

Miten voin päivittää kiihdyttimen?

Voit päivittää OMEN Acceleratorin seuraamalla ruudun kehotteita saadaksesi tärkeitä päivityksiä, tai ladata suositellut päivitykset manuaalisesti.

Huomautus:

HP Support Assistant (HPSA) toimittaa päivitykset. Jos HPSA-sovellusta ei ole asennettu tietokoneeseen, sovellus kehottaa asentamaan sen.

1. Varmista, että tietokone käyttää verkkovirtaa ja siinä on aktiivinen Internet-yhteys.

2. Napsauta kehotteen Päivitä-painiketta, tai valitse Päivitä sovelluksen siirtymisruudussa ja napsauta sitten kehotteen painiketta.

Sovellus hakee päivityksiä HPSA:n avulla. Jos HPSA:ta ei ole asennettu, toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

3. Asenna tärkeät päivitykset toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan tai odota, kunnes sovellus löytää suositellut päivitykset, ja toimi sitten näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

4. Käynnistä tietokone tarvittaessa uudelleen.

Mitä jos näkyviin tulee viesti ”Virheilmoitus: OMEN Accelerator -boksia ei voi havaita?

Virheilmoitus: OMEN Accelerator -boksia ei voi havaita. Varmista, että boksi on yhdistetty oikein, ja yritä uudelleen. Anna boksille muutaman sekunnin ajan käynnistyä. saattaa tulla näkyviin, jos kiihdytin avataan manuaalisesti tai yhteys katoaa tai löystyy. Tarkista liitännät ja varmista, että ne ovat tukevasti paikallaan. Kun tietokone havaitsee OMEN Acceleratorin, viestiä ei enää näy.

Mitä jos grafiikkakytkimessä on virheilmoituksia?

Grafiikan valitsin saattaa näyttää eri viestin sen mukaan, minkä ongelman sovellus on havainnut. Kukin virheilmoitus ei enää näy, kun ongelma on ratkaistu.

• Ulkoista näytönohjainta ei havaita. Yritä uudelleen: Tarkista vaunu ja varmista, että se liikkuu vapaasti.

• Näytönohjaimen ohjainta ei löydy. Asenna se jatkaaksesi: Tämä viesti tulee näyttöön, kun näytönohjaimen ohjainta ei havaita tai näytönohjain toimii Microsoftin mukana toimitetulla ohjaimella. Odota, että sovellus tunnistaa kortin.

• Tuntemattoman laitteen virhe. Tarkista lisätietoja Laitehallinnasta: Tämä ilmoitus tulee näyttöön, kun laitteen virheilmoitus (keltainen huutomerkki) tapahtuu ja se vaikuttaa vain grafiikkakytkimen tilaan. Odota virheen ratkeamista. Voit jatkaa sovelluksen muiden ominaisuuksien käyttöä, kun virhe ilmenee ongelman ratkaisemisen aikana.