HP VR Backpack G2 – HP VR Backpack G2 -reppujen asetusten määrittäminen

Suorita HP VR Backpack G2 -repun asetusten määritys ja käytä reppua, mukaan lukien asetusten määrittäminen ensimmäistä kertaa, valjaiden laittaminen päälle sekä akkujen vaihtaminen tietokonetta sammuttamatta.

Valmiiksi määritetty reppu, edestä ja takaa

Lataa tietokone ja ulkoiset akut

Lataa tietokone työntämällä se telakointiasemaan ja lataamalla ulkoiset akut.

1. Kytke virtasovitin tuotteen takaosaan, kytke virtajohto virtasovittimeen ja kytke virtajohdon toinen pää sitten sähköpistorasiaan.

Virtasovittimen kytkeminen telakointiasemaan ja pistorasiaan
  2. Aseta tietokonetta valjaisiin, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Tietokoneen painaminen kiinni telakointiasemaan
  3. Kun tietokone on paikallana tukevasti, tarkista sisäisen akun tila telakointiaseman LED-valojen avulla.

• Valkoinen valo päällä: Tietokone on paikallaan ja sisäinen akku on latautunut.

• Oranssi valo palaa: Tietokone on paikallaan ja sisäinen akku latautuu.

• Merkkivalot eivät pala: Tietokone ei ole paikallaan tai telakointiasemaan ei ole yhdistetty virtalähdettä.

4. Odota, että akku on latautunut kokonaan, ennen kuin käytät tietokonetta ensimmäisen kerran.

5. Kun akku on ladattu täyteen, käynnistä tietokone, kun se on telakointiasemassa.

6. Tarkista tietokoneen tila Virtapainikkeen LED-valosta.

• Virran merkkivalo palaa ja on punainen: Tietokone on päällä.

• Virran merkkivalo vilkkuu ja punainen: Tietokone on lepotilassa ja ei ole aktiivinen.

• Virtavalo on pois päältä: Tietokoneesta on sammutettu virta.

7. Irrota tietokone telakointiasemasta painamalla Poista-painiketta, ja irrota sitten tietokone.

8. Aseta kaksi ulkoista akkua ulkoisen akun laturiin.

Ulkoisten akkujen työntäminen akun laturiin
  9. Irrota virtasovitin telakointiaseman takaosasta, liitä virtasovitin akun laturin takaosaan ja kytke virtajohto sitten pistorasiaan.

Virtasovittimen kytkeminen akun laturin takaosaan
  10. Tarkista akkujen LED-valot tarkistaaksesi akkujen tila.

• Neljä merkkivaloa päällä: Akku on yli 95 % ladattu.

• Kolme merkkivaloa päällä: Akku on yli 75 % ladattu.

• Kaksi merkkivaloa päällä: Akku on yli 50 % ladattu.

• Yksi valo päällä: Akku on yli 25 % ladattu.

Kiinnitä tietokone valjaisiin

Kiinnitä tietokone valjaisiin, aseta ulkoiset akut paikoilleen ja yhdistä tietokone virtuaalisen todellisuuden (VR) headsettiin.

1. Aseta tietokone valjaisiin ja lukitse vapautuspainike.

Tietokoneen kiinnittäminen valjaisiin
  2. Kiinnitä oikean puolen akun pidike tietokoneeseen ja aseta ulkoinen akku akun pidikkeeseen. Toista tämä vaihe vasemmanpuoleisille akuille ja ulkoiselle akulle.

Akun pidikkeen kiinnittäminen tietokoneeseen ja akun työntäminen pidikkeeseen
  3. Liitä VR-headsetti tietokoneeseen.

VR-headsetin liittäminen
  4. Käynnistä tietokone.

5. Aseta valjaat selkääsi, kiinnitä pidikkeet ja säädä hihnat pitelemään viilekkeitä paikallaan.

Pidikkeiden kiinnitys ja rannekkeiden säätäminen

Voit nyt käyttää HP VR Backpack G2 -reppua.

Ulkoisten akkujen vaihtaminen

Vaihda ulkoiset akut sammuttamatta tietokonetta.

1. Irrota oikeanpuoleinen akun pidike tietokoneesta ja poista ulkoinen akku akun pidikkeestä. Toista tämä vaihe vasemmanpuoleisille akuille ja ulkoiselle akulle.

Ulkoisen akun irrottaminen
  2. Aseta uusi akku akun oikeaan ja vasempaan reunaan, ja liitä sitten jokainen akun pidike uudelleen tietokoneeseen.

Akun pidikkeen kiinnittäminen tietokoneeseen ja akun työntäminen pidikkeeseen
  3. Aseta kaksi tyhjää akkua ulkoiseen akun laturiin.

Virtasovittimen kytkeminen akun laturin takaosaan

Tietokoneen poistaminen valjaista

Irrota tietokone valjaista ja aseta se telakointiasemaan, kun et käytä sitä.

1. Irrota kaikki liitetyt laitteet (kuten VR-headsetti), löystytä pidikkeet ja poista valjaat selästäsi.

2. Paina valjaiden vapautuspainiketta poistaaksesi tietokone.

Irrota tietokone valjaista
  3. Aseta tietokonetta valjaisiin, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Tietokoneen painaminen kiinni telakointiasemaan

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko sinulla vielä kysyttävää? Etsi lisää vastauksia ja ohjeita.

Miksi tietokone käynnistyy uudelleen jatkuvasti suorittimen ylikellottamisen jälkeen?

Jos tietokone ei ylikellotuksen jälkeen käynnisty käyttöjärjestelmään ja käynnistyy uudelleen toistuvasti HP:n logonäytön näyttämisen jälkeen, lataa tietokoneen BIOSin oletusasetukset.

1. Sammuta tietokone.

2. Käynnistä tietokone ja avaa BIOS-asennusohjelma painamalla F10-näppäintä toistuvasti.

3. Lataa BIOS-asetukset painamalla F9-näppäintä.

4. Tallenna muutokset ja poistu BIOS Setup Utility -apuohjelmasta.

Tietokoneen pitäisi nyt käynnistyä normaalisti.

Miten muutan tietokoneen valaistusta?

OMEN-komentokeskuksen avulla voit muuttaa tietokoneen valaistusta.

Huomautus:

Valaistuksen vaihtoehdot vaihtelevat tietokoneen mukaan. Lisätietoja on kohdassa HP OMEN Command Center.

1. Avaa OMEN Command Center.

2. Valitse Valaistus ja valitse sitten muutettavaksi jokin tietokoneen osa, kuten näppäimistö tai ulkokuori, jos tämä vaihtoehto tulee näkyviin.

3. Valitse valaistussekvenssi kohdassa Tila.

• Staattinen väri: Valitse yksi staattinen väriteema ja kirkkaus kullekin alueelle.

• Värisilmukka: Määritä valot kiertämään muokattavan värimallin läpi.

• Järjestelmätiedot: Määritä valot vaihtamaan väriä järjestelmän käytön ja lämpötilan perusteella.

• Äänipulssi: Määritä valot vaihtumaan äänilähdön mukaan.

• Näppäimistön animaatio: Valitse näppäimistöllä esitettävä animaatiotehoste. Tehosteet vaihtelevat.

• Näppäimistön vyöhykkeen valaistus: Määritä valaistus näppäimistön neljällä eri vyöhykkeellä.

• Ei käytössä: Sammuta valot.

Missä tietokoneen sarjanumero on?

Sarjanumero sijaitsee tietokoneen takaosaan liimatussa huoltotarrassa. Tarrassa ovat myös tuote- ja mallinumerot.

Huoltotarran, jossa on sarjanumero ja tuotenumero, paikallistaminen

Entä, jos tietokone ei käynnisty?

Suojatoiminto estää tietokoneen käynnistymisen vahingossa toimittamisen aikana. Tietokoneen on oltava telakointiasemassa ja verkkovirrassa, kun se käynnistyy ensimmäisen kerran. Varmista, että tietokone on tiukasti telakointiasemassa, ja tarkista sitten virtasovittimen, virtajohdon ja telakointiaseman väliset liitännät ja varmista, että ne on yhdistetty kunnolla.

Miten parannan tietokoneen suorituskykyä?

Voit muuttaa tietokoneen suorituskykytilaa OMEN Command Centerin avulla.

Huomautus:

Tilan käytettävyys vaihtelee eri tietokoneissa. Lisätietoja on kohdassa HP OMEN Command Center.

1. Avaa OMEN Command Center.

2. Valitse Suorituskyvyn ohjaus ja valitse tila, joka toimii parhaiten suorittamassasi tehtävässä.

• Mukavuustila: Pienentää suorittimen ja grafiikkasuorittimen lämpötilaa, jolloin se soveltuu normaalien tehtävien suorittamiseen ja tietokoneen jäähdyttämiseen tarvittaessa.

• Suorituskykytila: Optimoi pelien suorituskykyä säätämällä dynaamisesti virtaa suorittimen ja grafiikkasuorittimen välillä.

Huomautus:

Suorituskykytila saattaa lisätä kuumenemista ja melutasoa.