HP Chromebook 11 G1 -kannettavat - HP x360 11 EMR Pen -kynän käyttäminen

Käytä HP x360 11 EMR Pen -kynää yhteensopivan Chromebook-kannettavan kanssa ja kirjoita, piirrä tai selaa käyttöjärjestelmää ja ohjelmia kynän avulla.

Käytä kynää

Kynällä voit valita kohteita, napsauttaa hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia, piilottaa tai näyttää sen tai poistaa kohteita.

1. Paina kynän kärki kosketusnäyttöä vasten.

Kosketusnäyttö tunnistaa kynän automaattisesti, poistaa sormikosketustoiminnon käytöstä ja näyttää kynän paikan.

2. Valitse kynän käyttötapa.

• Valikkokohtien valitseminen: Napsauta kohdetta hiiren ykköspainikkeella napauttamalla näyttöä kerran kynällä.

• Useiden kohteiden valitseminen: Pidä kynää painettuna ensimmäistä valittavaa kohdetta vasten. Pidä sitten kohdetta edelleen painettuna, paina vaihtonäppäintä ja valitse viimeinen kohde. Vaihtonäppäintoiminto valitsee kaikki kohteet mukaan lukien ensimmäisen ja viimeisen kohteen.

• Napsautus kakkospainikkeella: Napsauta kohdetta hiiren kakkospainikkeella napauttamalla ja painamalla kärkeä näyttöön varovasti.

• Hyllyn tai tehtäväpalkin piilottaminen tai näyttäminen: Aseta kynän kärki kosketusnäytön alaosaan ja pyyhkäise ylöspäin.

• Poistaminen: Pidä pyyhintä painettuna näyttöä vasten poistettavan kohteen kohdalla. Voit myös poistaa muistiinpanoja tai piirustuksia kosketusnäyttökynän työkalujen poistotyökalulla.

Käytä kosketuskynätyökalua

Kosketuskynätyökalulla voit tehdä muistiinpanoja, ottaa näyttökuvia tai piirtää. Se toimii myös laserosoittimena tai suurennuslasina.

1. Voit käyttää eri työkaluja napauttamalla Kosketuskynä-työkalukuvaketta .

2. Valitse työkalu sen mukaan, mitä haluat tehdä kynällä.

• Tee muistiinpanoja: Napauta Uusi muistiinpano -kuvaketta ja tee sitten kynällä muistiinpanoja näytössä näkyvässä ikkunassa.

• Piirrä tai luonnostele: Napauta Uusi muistiinpano -kuvaketta ja valitse sitten piirtoasetukset.

• Ota näyttökuvia: Ota näyttökuva koko näytöstä napauttamalla Sieppaa näyttö -kuvaketta tai ota näyttökuva valitusta näytön osasta napauttamalla Sieppaa alue -kuvaketta.

• Hyllyn tai tehtäväpalkin piilottaminen tai näyttäminen: Aseta kynän kärki kosketusnäytön alaosaan ja pyyhkäise ylöspäin.

• Käytä laserosoittimena: Napauta Laserosoitin-kuvaketta ja aktivoi näyttö napauttamalla sitä. Poista laserosoitin käytöstä napauttamalla kuvaketta.

• Käytä suurennuslasina: Napauta Suurennuslasi-kuvaketta ja aktivoi näyttö napauttamalla sitä. Voit poistaa suurennuslasin käytöstä napauttamalla kuvaketta.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko sinulla vielä kysyttävää? Etsi lisää vastauksia ja ohjeita.

Miksi kynäni ei toimi?

Tämä voi johtua eri syistä, kuten tyhjästä paristosta, löysästä tai rikkoutuneesta kynän kärjestä tai kosketusnäytöstä, jota ei ole määritetty kynän käyttöön.

1. Vaihda AAAA-paristo tarvittaessa. Työnnä pariston pluspää kynän kärkeen päin.

2. Tarkista kynän kärki ja varmista, että kärki ei ole rikki, vaurioitunut tai löystynyt kärjen aukossa. Vaihda kärki, jos se on rikki tai vaurioitunut.

3. Varmista, että kosketusnäyttö on määritetty hyväksymään kynäsyöte.

• Chromebookit: Varmista, että kannettavassa on digitoija. Etsi palvelutunniste ja varmista, että palvelutunnisteen kohdassa mainitaan EMR Active Pen Support.

• Windows 10: Etsi ja avaa Ohjauspaneeli. Kirjoita hakukenttään Kynä ja valitse tulosluettelosta Kynä ja kosketus. Varmista, että asetukset ovat oikein kynäsyötteelle.

Esimerkki kosketusnäytön kynäasetuksista

Miten kynän kärki vaihdetaan?

Vaihda kynän kärki, jos se vahingoittuu tai rikkoutuu.

Huomautus:

Kynäsi voi näyttää erilaiselta kuin kuvassa, mutta vaiheet ovat samat.

1. Varmista, että sinulla on pinsetit ja vaihtokärki.

HP suosittelee kärjen irrottamista pyöreillä pinseteillä.

Vaihtokärjet ja pyöreät pinsetit
  2. Aseta pinsetit kärjen ympärille ja vedä sitten kärki varovasti irti kynästä.

Kärjen irrottaminen kynän kärjen aukosta
  3. Aseta vaihtokärki kärjen aukkoon ja työnnä sitten kärkeä varovasti, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Vaihtokärjen asettaminen kynän kärjen aukkoon

Miten voin muuttaa kynän viivan leveyttä?

Kynä on paineherkkä. Voit paksuntaa viivaa painamalla kärkeä enemmän käyttäessäsi kynää. Voit ohentaa viivaa painamalla vähemmän.

Miksi kynän merkinnät ovat epätarkkoja tai eivät näy?

Kynästä riippuen kynän kärki voi olla kulunut tai vaurioitunut tai paristo voi olla vähissä. Vaihda kynän kärki tai paristo.

Miksi kosketusnäyttö ei reagoi kosketukseen kynän käytön aikana?

Kosketusnäyttö ei vastaa samanaikaisiin kosketus- ja kynäsyötteisiin. Kun olet käyttänyt kynää, voit jatkaa koskettamalla.