HP:n tietokoneet – HP Support Assistant -sovelluksen käyttäminen (Windows)

HP Support Assistant -sovellus pitää HP-tietokoneen toimintakunnossa hakemalla päivityksiä ja tarjoamalla vianmääritystyökaluja.

Avaa HP Support Assistant napsauttamalla tehtäväpalkissa olevaa sovelluskuvaketta tai hakemalla Windowsista tukiavustaja.

Katso ohjeet Chrome-käyttöjärjestelmälle (Chrome OS) suunnitellun HP Support Assistant -ohjelmiston asentamiseen ja käyttämiseen kohdasta HP Chromebookit ja HP Chrome chrome -tietokoneet – HP Support Assistant for Chrome -käyttöjärjestelmä.

Lataa ja asenna HP Support Assistant

Muuta HP Support Assistantin päivitysaikataulu- ja ilmoitusasetuksia

Määritä HP Support Assistantin päivitystarkistusten tai ilmoitusten näyttämisen asetukset.

1. Valitse HP Support Assistant -ikkunan vasemmassa työkalurivissä Asetukset-kuvake.

2. Muuta kunkin osan asetuksia tarpeen mukaan.

Tietokoneen päivittäminen HP Support Assistant -sovelluksella

HP Support Assistant -sovelluksella voit etsiä ja asentaa Windows-tietokoneeseen päivityksiä, kuten BIOS-päivityksiä.

Huomautus:

HP Support Assistant ei ole käytettävissä Windows 10 -käyttöjärjestelmässä S-tilassa. Jos tietokoneessa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä S-tilassa, tarkista päivitetyt ohjelmistot ja ohjaimet Windows Update -toiminnon avulla. Lisätietoja on kohdassa HP:n tietokoneet – Usein kysytyt kysymykset Windowsista S-tilassa (Windows 11, Windows 10).

1. Etsi ja avaa Windowsissa HP Support Assistant, tai napsauta sovelluskuvaketta tehtäväpalkissa.

Huomautus:

Varmista, että käytössäsi on HP Support Assistant -sovelluksen versio 8 tai uudempi versio. Jos tätä sovellusversiota ei ole asennettu tietokoneeseen, lataa uusin versio HP Support Assistant - sivustosta.

2. Etsi tietokone Oma hallinta -välilehdessä ja valitse sitten Päivitykset.

3. Odota, kun HP Support Assistant analysoi järjestelmän.

4. Kun analyysi on valmis, valitse luetellut päivitykset, lataa ja asenna päivitykset ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Käynnistä tietokone kehotettaessa uudelleen ja sulje työkalu.

HP Support Assistant -ohjelmalla voit tehdä tietokone- ja laiteongelmien vianmäärityksen

Käytä vianmääritystyökaluja, vianmääritysohjeita ja ohjeita laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmien vianmääritykseen.

1. Valitse Oma hallinta -välilehdessä Korjaukset ja diagnostiikka.

Korjausten ja diagnostiikan valitseminen
  2. Valitse näytössä jokin näytössä olevista vaihtoehdoista, joka liittyy kohtaamaasi ongelmaan, tai valitse ohjattu vianmääritys , kun haluat käynnistää virtuaaliedustajan.

3. Lisäresurssit ja vianmääritystyökalut ovat Ohjelmisto ja ohjaimet, ilmoitukset ja tukiresurssit -välilehdissä.

Lisää HP-laite HP Support Assistant -sovellukseen

Lisää HP:n tietokone, tulostin tai muu laite HP Support Assistant -sovellukseen.

Tulostimien on oltava liitettyinä suoraan tietokoneeseen tai samassa lähiverkossa.

1. Jos liität ulkoisen laitteen, kuten tulostimen, varmista, että laite on käynnissä ja valmiustilassa.

2. Valitse Oma hallinta -välilehdessä Lisää laite.

Add device (Lisää laite) -vaihtoehdon valitseminen
  3. Valitse Havaitse laitteet , jotta saat näkyviin luettelon käytettävissä olevista laitteista.

Jos laitettasi ei näy, kirjoita sarjanumero sarjanumero ruutuun ja valitse sitten Etsi laite.

4. Napsauta laitteen nimeä, kirjoita laitteellesi lempinimi ja valitse sitten Lisää laite.

Etsi tuote- ja sarjanumero HP Support Assistantin avulla

Etsi tietokoneesi nimi, tuotenumero ja sarjanumero HP Support Assistant -ohjelmalla.

1. Etsi ja avaa Windowsissa HP Support Assistant, tai napsauta sovelluskuvaketta tehtäväpalkissa.

Jos sovellusta ei ole asennettu tietokoneeseen, siirry lataamaan HP Support Assistant uusin versio.
  2. Etsi Oma hallinta -välilehdeltä tietokoneen tuotenimi, tuotenumero ja sarjanumero.

Tietokoneen tuotenimen, tuotenumeron ja sarjanumeron löytäminen

Korjaa HP Support Assistant -sovellukseen liittyviä ongelmia

Ratkaise ongelmat, kun HP Support Assistant ei toimi odotetulla tavalla.

Päivitä HP Support Assistant

Lataa HP Support Assistant -sovelluksen uusin versio.

1. Siirry HP:n tukitoimintoon.

2. Asenna uusin versio.

Poista HP Support Assistant ja asenna se uudelleen

Poista HP Support Assistant ja asenna se uudelleen, jotta voit korjata ohjelmiston ongelmia.

1. Etsi ja avaa Lisää tai poista sovelluksia Windowsissa.

2. Valitse Sovellukset ja ominaisuudet -luettelosta HP Support Assistant.

3. Valitse Poista asennus ja vahvista valitsemalla uudelleen Poista asennus.

Valitse Sovellukset ja ominaisuudet -kohdassa Poista asennus
  4. Käynnistä tietokone uudelleen.

5. Siirry HP:n tukitoimintoon ja lataa uusin versio.

6. Suorita asennus loppuun noudattamalla ohjeita.