• Palaute

HP:n tietokoneet – HP Support Assistant -sovelluksen käyttäminen (Windows)

HP Support Assistant -sovellus pitää HP-tietokoneen toimintakunnossa hakemalla päivityksiä ja tarjoamalla vianmääritystyökaluja.

Lataa työkalu osoitteesta HP Support Assistant.

Avaa HP Support Assistant napsauttamalla tehtäväpalkissa olevaa sovelluskuvaketta tai hakemalla Windowsista tukiavustaja.

Muuta HP Support Assistantin päivitysaikataulu- ja ilmoitusasetuksia

Määritä HP Support Assistantin päivitystarkistusten tai ilmoitusten näyttämisen asetukset.

1. Valitse HP Support Assistant -ikkunan vasemmassa työkalurivissä Asetukset-kuvake.

2. Muuta kunkin osan asetuksia tarpeen mukaan.

Tietokoneen päivittäminen HP Support Assistant -sovelluksella

HP Support Assistant -sovelluksella voit etsiä ja asentaa Windows-tietokoneeseen päivityksiä, kuten BIOS-päivityksiä.

1. Etsi ja avaa Windowsissa HP Support Assistant, tai napsauta sovelluskuvaketta tehtäväpalkissa.

Jos sovellusta ei ole asennettu tietokoneeseen, lataa uusin versio HP Support Assistant-sivustolta.
  2. Etsi tietokoneesi Oma hallinta -välilehdessä ja valitse sitten Päivitykset.

3. Odota, kun HP Support Assistant analysoi järjestelmän.

4. Kun analyysi on valmis, valitse luetellut päivitykset, lataa ja asenna päivitykset ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Käynnistä tietokone kehotettaessa uudelleen ja sulje työkalu.

HP Support Assistant -ohjelmalla voit tehdä tietokone- ja laiteongelmien vianmäärityksen

Käytä vianmääritystyökaluja, vianmääritysohjeita ja ohjeita laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmien vianmääritykseen.

1. Valitse Oma hallinta -välilehdessä Korjaukset ja diagnostiikka.

Korjausten ja diagnostiikan valitseminen
  2. Valitse näytössä jokin näytössä olevista vaihtoehdoista, joka liittyy kohtaamaasi ongelmaan, tai valitse ohjattu vianmääritys , kun haluat käynnistää virtuaaliedustajan.

3. Lisäresurssit ja vianmääritystyökalut ovat Ohjelmisto ja ohjaimet, ilmoitukset ja tukiresurssit -välilehdissä.

Lisää HP-laite HP Support Assistant -sovellukseen

Lisää HP:n tietokone, tulostin tai muu laite HP Support Assistant -sovellukseen.

Tulostimien on oltava liitettyinä suoraan tietokoneeseen tai samassa lähiverkossa.

1. Jos liität ulkoisen laitteen, kuten tulostimen, varmista, että laite on käynnissä ja valmiustilassa.

2. Valitse Oma hallinta -välilehdessä Lisää laite.

Add device (Lisää laite) -vaihtoehdon valitseminen
  3. Valitse Havaitse laitteet , jotta saat näkyviin luettelon käytettävissä olevista laitteista.

Jos laitettasi ei näy, kirjoita sarjanumero sarjanumero ruutuun ja valitse sitten Etsi laite.

4. Napsauta laitteen nimeä, kirjoita laitteellesi lempinimi ja valitse sitten Lisää laite.

Etsi PC-tuotenumero HP Support Assistant -sovelluksen avulla

Etsi tietokoneen tuotenimi ja sarjanumero HP Support Assistant -sovelluksella.

1. Etsi ja avaa Windowsissa HP Support Assistant, tai napsauta sovelluskuvaketta tehtäväpalkissa.

Jos sovellusta ei ole asennettu tietokoneeseen, lataa uusin versio HP Support Assistant-sivustolta.
  2. Tarkista tuotenimi, tuotenumero ja sarjanumero Oma hallinta -välilehdeltä tietokone.

Tietokoneen tuotenimen, tuotenumeron ja sarjanumeron etsiminen HPSA-laitteen aloitusnäytöstä

Korjaa HP Support Assistant -sovellukseen liittyviä ongelmia

Ratkaise ongelmat, kun HP Support Assistant ei toimi odotetulla tavalla.

Päivitä HP Support Assistant

Lataa HP Support Assistant -sovelluksen uusin versio.

1. Siirry osoitteeseen HP Support Assistant.

2. Asenna uusin versio.

Poista HP Support Assistant ja asenna se uudelleen

Poista HP Support Assistant ja asenna se uudelleen, jotta voit korjata ohjelmiston ongelmia.

1. Etsi ja avaa Lisää tai poista sovelluksia Windowsissa.

2. Valitse Sovellukset ja ominaisuudet -luettelosta HP Support Assistant.

3. Valitse Poista asennus ja vahvista valitsemalla uudelleen Poista asennus.

Valitse Sovellukset ja ominaisuudet -kohdassa Poista asennus
  4. Käynnistä tietokone uudelleen.

5. Siirry kohtaan HP Support Assistant ja lataa uusin versio.

6. Suorita asennus loppuun noudattamalla ohjeita.