• Palaute

HP:n kannettavat tietokoneet – Verkkovirtasovittimen ostaminen entisen tilalle

Osta kannettavaan tietokoneeseesi sitä varten suunniteltu verkkovirtasovittimen vaihtokappale, jos alkuperäinen verkkovirtalaite on vioittunut. Kannattaa myös ostaa toinen virtalähde matkailua varten tai käytettäväksi toisaalla.

Testaa virtasovitinta

Tarkista verkkovirtasovittimen toiminta suorittamalla yksi tai useampi seuraavista toimista.

Tarkista virtakuvakkeet

Vahvista järjestelmäkuvakkeiden avulla, että verkkovirtalaite ei toimi.

1. Kytke verkkovirtalaitteesta tuleva syöttöjohto kannettavaan tietokoneeseen ja virtajohto toimivaan pistorasiaan.

2. Katso virtakuvake järjestelmän ilmaisinalueella.

• Jos kuvake muistuttaa virtajohtoa, ja jos näkyviin tulee ilmoitus Verkkovirrassa, kun osoitin viedään kuvakkeen päälle, verkkovirtalaite toimii oikein.

• Jos kuvake muistuttaa akkua kun verkkovirtalaite on kytkettynä, verkkovirtalaite on viallinen.

Tarkista verkovirtasovitin (vain irrotettava akku)

Tarkista, pystyykö verkkovirtasovitin käyttämään kannettavaa tietokonetta, kun akku on poistettu.

1. Sammuta kannettava tietokone.

2. Irrota akku kannettavasta tietokoneesta.

3. Liitä verkkovirtalaite ja kytke kannettavaan tietokoneeseen virta. Kannettavan tietokoneen pitäisi käynnistyä ja toimia normaalisti.

Jos kannettava tietokone ei käynnisty ja toimii normaalisti, virtasovitin ei toimi.

Tilaa verkkovirtasovitin

Verkkovirtasovittimet on suunniteltu tiettyjä kannettavia tietokonemalleja varten. Etsi tuotenumero ja tilaa sillä virtasovitin HP Parts Storesta.

Huomautus:

Joitakin maita tai alueita ei ehkä tueta tilattaessa osia osoitteesta HP.com. Voit ostaa lisää virtasovittimia, akkuja tai muita osia paikalliselta HP-jälleenmyyjältä tai suoraan HP:lta.

1. Tuotenumeron löytäminen kannettavassa tietokoneessa. Etsi kannettavasta tietokoneesta tuotetietotarra tai avaa HP:n Järjestelmätiedot-ikkuna painamalla fn - ja esc-näppäintä . Windows 10 -käyttöjärjestelmässä sinun täytyy ehkä ladata HP:n järjestelmätiedot Microsoft Storesta.

2. Syötä osakenttään tuotenumero ja paina sitten Enter-näppäintä.

Huomautus:

Poista loppuliite tuotenumerosta. Esimerkiksi DZ357U#ABA syötetään muodossa DZ357U.

3. Anna pyydettäessä tietokoneesi mallinumero.

4. Valitse Luokan haku -laatikko, ja valitse Akut ja sovittimet avattavasta valikosta. Vähintään yksi yhteensopiva virtasovitin näkyy osaluettelossa.

Huomautus:

Ellei kuvausta ole kirjoitettu, virtasovittimen mukana ei tule virtajohtoa (virtasovittimeen ja pistorasiaan kytkeytyvä kaapeli).

5. Voit valita virtasovittimen kirjoittamalla määrän ja valitsemalla valintaruudun viimeisessä sarakkeessa.

6. Viimeistele osan tilaaminen valitsemalla Proceed to checkout (Siirry kassalle ) tai lisää osa valitsemalla Add to Cart (Lisää ostoskärryyn) ja jatka muiden osien ostamista.