HP-tulostimet – Tulostaminen HP ePrint -sovelluksella

HP ePrint on suojattu pilvipohjainen palvelu, jolla voi tulostaa sähköpostitiliä käyttämällä mistä tahansa, missä on käytettävissä Internet-yhteys.

Etsi tulostimen sähköpostiosoite

Etsi tulostimen ePrint-sähköpostiosoite tulostimen ohjauspaneelista tai HP-tililtäsi.

Varmista, että tulostin on liitetty paikalliseen verkkoon langattomasti tai Ethernet-kaapelilla ja että käytössäsi on Internet-yhteys. Jos liität tulostimesi tietokoneeseen USB-kaapelilla, HP ePrint ei toimi.

Ota verkkopalvelut käyttöön tai lunasta tulostin kehotettaessa ohjeiden mukaan.

• Tulostimen ohjauspaneelista: Napauta HP ePrint -kuvaketta tai -painiketta tai etsi verkkopalveluvalikko valitsemalla Web Services Setup (Verkkopalveluiden asetukset), Network Setup (Verkkoasetukset) tai Wireless Settings (Langattoman yhteyden asetukset). HP ePrint -sähköpostiosoite näkyy verkkopalvelunäytössä.

Esimerkki tulostimen sähköpostiosoitteesta Web Services (Verkkopalvelut) -näytössä
  • HP-tililtä: Kirjaudu sisään kohteeseen HP Smart (englanniksi). HP ePrint -sähköpostiosoite on tulostimesi nimen vieressä.

Tulostimen sähköpostiosoitteen sijainti HP Smart -sivustossa

Tulosta ePrintillä

Lähetä ePrint-työ tulostimeen käyttämällä ePrint-sähköpostiosoitetta.

1. Luo sähköpostitililtäsi uusi sähköpostiviesti tai avaa tulostettava sähköpostiviesti ja valitse sitten Lähetä edelleen.

2. Kirjoita Vastaanottaja-kenttään tulostimen ePrint-sähköpostiosoite.

3. Kirjoita Aihe-kenttään sähköpostiviestin nimi.

4. Liitä enintään 10 asiakirjaa tai valokuvaa ja varmista, että sähköpostiviestin koko on alle 10 Mt.

Huomautus:

Digitaalisesti allekirjoitetut, salatut tai salasanasuojatut asiakirjat eivät ole tuettuja HP ePrintissä.

Esimerkki ePrint-työsähköpostista

Esimerkki ePrint-työsähköpostista
  5. Lähetä sähköpostiviesti tulostimeen valitsemalla Lähetä.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko sinulla vielä kysyttävää? Etsi lisää vastauksia ja ohjeita.