HP:n mustesuihkutulostimet – Mustehälytys tai Muste vähissä -viesti

Kun näyttöön tulee Mustehälytys tai Muste vähissä -viesti, vähintään yksi mustekasetti on vaihdettava pian.

Ratkaise matalan mustetason ilmoitus tai hälytys

Kun näyttöön tulee ilmoitus, jonka mukaan muste on vähissä, voit jatkaa tulostamista niin kauan kuin tulostuslaatu on kelvollinen. HP suosittelee pitämään uusia kasetteja valmiina, jotta tulostus ei viivästy.

Huomautus:

Jos kasetti on täytetty uudelleen tai kunnostettu, Mustehälytys- tai Muste vähissä -viesti voi olla väärä tai näkyä virheellisesti.

1. Sulje viesti ja jatka tulostamista valitsemalla tulostimen ohjauspaneelissa, tietokoneessa tai HP Smart -sovelluksessa OK.

2. Tarkista tulostimen tai HP Smart -sovelluksen mustetason ilmaisimista, minkä mustekasettien muste on vähissä.

Huomautus:

Mustetason varoitukset ja ilmaisimet ovat vain arvioita.

3. Tilaa tarvittaessa uusi kasetti.

Osta mustekasetteja ja muita tarvikkeita HP Storesta tai paikallisilta jälleenmyyjiltä.

4. Jos viesti näkyy edelleen, vaikka tyhjä kasetti on vaihdettu aitoon HP-kasettiin, Ota yhteys HP:n asiakastukeen.

Lisätietoja kasettien riittoisuudesta ja musteen käytöstä on sivulla Tietoa HP:n alkuperäisistä mustekaseteista.