Mustekasettien vaihtaminen HP DeskJet 5000 -tulostimissa

Vaihda lähes tai täysin tyhjät kasetit HP DeskJet Ink Advantage 5000 -tulostimissa.

HP DeskJet Ink Advantage 5075, 5076, 5078, 5085 ja 5088 -kasettien numerot

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Tyynenmeren Aasia

Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka

Ei sovellu

664 musta

664XL musta

680 musta

652 musta

Ei sovellu

664 kolmivärikasetti

664XL kolmivärikasetti

680 kolmivärikasetti

652 kolmivärikasetti

HP:n muste- tai väriainekasettien hankinta

Mustetta ja väriainetta saa HP:ltä sekä paikallisilta jälleenmyyjiltä.

1. Siirry osoitteeseen HP Store.

2. Valitse kieli ja maa/alue.

3. Napsauta sivun ylälaidasta Muste ja väriaine.

4. Etsi ja tilaa kasetit tulostimellesi ohjeiden mukaisesti.

Vaihtomustekasettien asentaminen

Asenna uudet kasetit HP DeskJet 5000 -tulostimiin.

1. Varmista, että päälokeroon on asetettu paperia, ja käynnistä tulostin.

2. Nosta kasettiluukun kantta tulostimen sivuilla olevista kahvoista, kunnes se lukittuu paikoilleen.

Kannen avaaminen kasettitilaan pääsyä varten
  3. Avaa salpa ja vedä kasetti sitten ylös ja ulos paikastaan.

Mustekasettien poistaminen vaunusta
  4. Poista uusi kasetti pakkauksestaan. Pitele kasettia ainoastaan mustista muovireunoista.

5. Irrota kasetin teippi.

Varoitus:

Älä kosketa kuparinvärisiä pintoja tai mustesuuttimia äläkä kiinnitä suojateippiä takaisin. Näiden alueiden koskettaminen voi vioittaa mustejärjestelmää.

Mustekasetin teipin poistaminen
  6. Aseta kasetti värikoodattuun paikkaansa varmistaen, että se on tukevasti paikallaan vaunussa, ja sulje salpa.

7. Sulje kasettitilan kansi.

8. Jos kohdistussivu tulostuu, kohdista kasetit ja suorita asennus loppuun seuraamalla sivun ohjeita.