HP-tulostimet – HP ePrint -työ ei tulostu

HP ePrintillä voit lähettää tulostustöitä sähköpostitse käyttämällä tulostimelle annettua yksilöllistä sähköpostiosoitetta. Jos ePrint-työ ei tulostu, tarkista vaatimukset ja verkkoyhteys.

Tee seuraavat toimenpiteet ilmoitetussa järjestyksessä. Tarkista, onko ongelma ratkennut, käyttämällä tulostinta kunkin toimenpiteen jälkeen.

ePrint-työvaatimusten ja -asetusten tarkistaminen

Varmista, että tulostin on valmis vastaanottamaan ePrint-työn ja että työ täyttää tulostusvaatimukset.

1. Varmista, että verkkopalvelut ovat päällä.

• Tulostimet, joissa on kosketusnäyttö: Kosketa HP ePrint -kuvaketta ja kosketa sitten Asetukset. Tai siirry kohdassa Verkkoasetukset tai Langattomat asetukset olevaan Verkkopalvelut-valikkoon. Ota verkkopalvelut pyydettäessä käyttöön noudattamalla ohjeita.

• Tulostimet, joissa ei ole kosketusnäyttöä: Saat tulostimen IP-osoitteen tulostamalla verkkomääritykset tai itsetestiraportin. Avaa sitten sulautettu verkkopalvelin kirjoittamalla IP-osoite verkkoselaimen osoitepalkkiin. Ota toiminto käyttöön valitsemalla Verkkopalvelut-välilehti.

2. Varmista, että tulostustyö täyttää ePrint-sähköpostivaatimukset.

• Kirjoita vain tulostimen sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään. Useat sähköpostiosoitteet voivat aiheuttaa ePrint-työn epäonnistumisen.

• Lisää Aihe-kenttään tekstiä. Tulostustyö voin epäonnistua tyhjän aihekentän vuoksi.

• Sisällytä enintään 10 tiedostoliitettä. Sähköpostiviestin kokonaiskoko (mukaan lukien tiedostoliitteet) ei saa olla yli 10 Mt.

Esimerkki ePrint-työn sähköpostista Esimerkki ePrint-työn sähköpostista

3. Jos sinulla on tiedostoliite, varmista, että se on yhteensopiva.

• Valokuvien on oltava GIF-, JPG-, PNG-, BMP- tai TIFF-muodossa, ja niiden tarkkuuden on oltava vähintään 100 pikseliä.

• Asiakirjojen on oltava PDF-, HTML-, TXT-, Microsoft Word, PowerPoint- tai Excel-tiedostoja. HP ePrint ei voi tulostaa digitaalisesti allekirjoitettuja, salattuja tai salasanalla suojattuja asiakirjoja.

4. Varmista, että lähettävällä sähköpostiosoitteella on oikeus lähettää ePrint-töitä tulostimeesi. Kirjaudu sisään HP Smart-tilillesi. Valitse kohdassa ePrintin käyttö asetus Avoin kaikille, jotta kuka tahansa voi lähettää ePrint-töitä, tai valitse Sallittu, syötä sähköpostiosoite ja napsauta Lisää.

5. Varmista, että ePrint-asetukset vastaavat haluamiasi tulostustyön asetuksia. Kirjaudu sisään HP Smart-palveluun. Muuta tulostusasetukset haluamiksesi ePrint-asetuksissa. Käytettävissä olevat asetukset vaihtelevat tulostimen mallin mukaan.

ePrint-työt tulostetaan oletusarvoisesti yksipuolisena ja saman värisinä ja suuntaisina kuin alkuperäinen. Asiakirjat tulostetaan joko Letter- tai A4-kokoiselle paperille ja valokuvat paperille, jonka koko on 101,6 x 152,4 mm (4 x 6 in).

Tulostimen yhteyden vianmääritys

Tunnista ja ratkaise tulostimen yhteysongelmat.