• Palaute

HP-tulostimet – HP ePrint -työ ei tulostu

HP ePrintillä voit lähettää tulostustöitä sähköpostitse käyttämällä tulostimelle annettua yksilöllistä sähköpostiosoitetta. Jos ePrint-työ ei tulostu, tarkista vaatimukset ja verkkoyhteys.

Tee seuraavat toimenpiteet ilmoitetussa järjestyksessä. Tarkista, onko ongelma ratkennut, käyttämällä tulostinta kunkin toimenpiteen jälkeen.

ePrint-työvaatimusten ja -asetusten tarkistaminen

Varmista, että tulostin voi vastaanottaa ePrint-työn ja että työ täyttää vaatimukset.

1. Varmista, että verkkopalvelut ovat käytössä.

• Tulostimet, joissa on kosketusnäyttö: Napauta HP ePrint -kuvaketta ja valitse sitten Asetukset tai siirry Verkkoasetukset- tai Langattomat asetukset -kohdassa olevaan Verkkopalvelut-valikkoon. Ota pyydettäessä verkkopalvelut käyttöön ohjeiden mukaisesti.

• Tulostimet, joissa ei ole kosketusnäyttöä: Saat tulostimen IP-osoitteen tulostamalla verkkomääritykset tai itsetestiraportin. Avaa sitten sulautettu verkkopalvelin kirjoittamalla IP-osoite verkkoselaimen osoitepalkkiin. Ota toiminto käyttöön valitsemalla Verkkopalvelut-välilehti.

2. Varmista, että sähköposti täyttää ePrint-vaatimukset.

• Kirjoita vain tulostimen sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään. Jos osoitteita on monta, ePrint-työ voi epäonnistua.

• Lisää Aihe-kenttään teksti. Jos aihekenttä on tyhjä, ePrint-työ voi epäonnistua.

• Liitä enintään 10 tiedostoa. Sähköpostin koko saa olla liitteet mukaan lukien enintään 10 Mt.

Esimerkki ePrint-työsähköpostista
  3. Varmista, että tiedostoliite on yhteensopiva HP ePrintin kanssa.

• Valokuvien on oltava GIF-, JPG-, PNG-, BMP- tai TIFF-tiedostoja, ja niiden tarkkuuden on oltava vähintään 100 pikseliä.

• Asiakirjojen on oltava PDF-, HTML-, TXT-, Microsoft Word-, PowerPoint- tai Excel-tiedostoja. Digitaalisesti allekirjoitetut, salatut tai salasanasuojatut asiakirjat eivät ole tuettuja.

HP ePrint -työt tulostuvat oletusarvoisesti yksipuolisina ja samanvärisinä ja samansuuntaisina kuin alkuperäiskappale. Asiakirjat tulostetaan joko letter- tai A4-kokoiselle paperille ja valokuvat paperille, jonka koko on 101,6 mm x 152,4 mm (4 x 6 tuumaa).

4. Varmista, että lähettävällä sähköpostiosoitteella on tulostimen käyttöoikeus. Kirjaudu sisään HP Smart -tilillesi. Valitse ePrint Access (ePrint-käyttö) -kohdassa Open to Anyone (Avoin kaikille), jotta kuka tahansa voi lähettää ePrint-töitä, tai valitse Allowed (Sallittu), kirjoita sähköpostiosoite ja valitse sitten Add (Lisää).

Tulostimen yhteyden vianmääritys

Tunnista ja ratkaise tulostimen yhteysongelmat.