• Palaute

Ethernet-yhteyden vianmääritys HP-tulostimeen

Tarkista Ethernet-kaapeli ja -portit ongelmien varalta ja tulosta sitten verkkotestiraportti, jotta voit tunnistaa muut yhteysongelmat.

Langallisen verkkoyhteyden vianmääritys

Varmista, että käytössäsi on ehjä Ethernet-kaapeli, tarkista vihreä valo tulostimen Ethernet-portin läheltä ja tulosta raportti varmistaaksesi yhteyden.

1. Sammuta tulostin ja irrota Ethernet-kaapeli reitittimestä ja tulostimesta.

2. Tarkista kaapeli vaurioiden varalta ja varmista, että se on Ethernet-kaapeli eikä puhelinkaapeli.

Huomautus:

Ethernet- ja puhelinkaapelit näyttävät samanlaisilta, mutta Ethernet-kaapelit ovat yleensä suurempia ja niissä on kahdeksan näkyvää johdinta.

3. Liitä kaapeli uudelleen reitittimen toiseen Ethernet- tai LAN-porttiin ja kytke toinen pää tulostimen Ethernet-porttiin.

4. Kytke tulostimeen virta.

5. Tarkista tulostimen Ethernet-portin merkkivalot ja varmista, että yhteys onnistuu. Yhteyden vihreän merkkivalon tulisi palaa tasaisesti ja toiminnan oranssin merkkivalon vilkkua.

6. Tulosta langattoman verkon testitulosten tai verkkokokoonpanon raportti.

• Mustesuihkutulostimet, joissa on ohjauspaneelin valikko: Avaa Langaton-, Verkkoasetukset- tai Asetukset-valikko ja etsi saatavilla olevien raporttien luettelo.

• Useimmat mustesuihkutulostimet, joissa ei ole ohjauspaneelin valikkoa: Paina Langaton- ja Tiedot- -painikkeita samanaikaisesti tai paina Langaton- ja Kopioi, musta -painikkeita samanaikaisesti.

• LaserJet-tulostimet: Paina Langaton-painiketta 10 sekuntia tai kunnes Valmis-valo alkaa vilkkua tai siirry Langaton-valikkoon ja valitse Langattoman verkon testi.

• Laser NS ja Neverstop Laser -tulostimet: Paina Jatka- ja Langaton-painiketta 3 sekuntia.

• DeskJet 6000 ja 6400, ENVY 6000 ja 6400 sekä Tango-tulostimet: Kosketa ja pidä Tiedot-painiketta , kunnes ohjauspaneelin kaikki valot syttyvät, ja kosketa sitten Tiedot- ja Jatka- -painikkeita samanaikaisesti.

7. Varmista, että verkon tila on valmis, tai ratkaise raportissa mainitut verkko-ongelmat noudattamalla ohjeita.

Verkon tila on Valmis Yleistiedot-osiossa