• Palaute

Tulosta valokuvia HP-tulostimella

Tulosta valokuvia käyttämällä oikeaa paperia ja tulostustyön asetuksia.

Vinkkejä laadukkaiden valokuvien tulostamiseen

• Käytä HP-valokuvapaperia: HP:n valokuvapaperit on optimoitu mustesuihkutulostimille, ja ne tuottavat laadukkaita tulosteita käsityöprojekteihin tai kehystämiseen.

• Ota erittäin tarkkoja valokuvia: Suuremman tarkkuuden kuvat tuottavat selkeämpiä ja eläväisempiä tulosteita.

• Muokkaa valokuvia ennen tulostamista: Käytä ennen tulostamista valokuvien muokkaustyökaluja kuvan rajaamiseen sekä värien, kirkkauden, kontrastin ja muiden ulkoasuasetusten parantamiseen.

• Valitse tulostusasetusten paras mahdollinen tai enimmäistulostuslaatu : Korkeampi tulostuslaatuasetus tarjoaa parhaan lopputuloksen.

Lisää valokuvapaperia

Lisää paperia valokuvalokeroon, jos tulostimessa on sellainen, tai käytä pääpaperilokeroa.

Valokuvan tulostaminen

Voit tulostaa valokuvan HP Smart-, Windows-sovelluksilla tai Mac-sovelluksilla.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko sinulla vielä kysyttävää? Etsi lisää vastauksia ja ohjeita.