HP-tulostimet – Tee USB-tulostinliitännän vianmääritys

Kun tulostustyö on lähetetty USB-liitännän kautta, tulostin ei tulosta eikä tietokone tunnista tulostinta.

Tulostimen USB-yhteyden vianmääritys

Tarkista USB-kaapelin vauriot ja pituus, vaihda kaapeli tarvittaessa ja käynnistä tulostin ja tietokone uudelleen.

1. Sammuta tulostin ja tietokone.

2. Irrota USB-kaapeli tietokoneesta ja tulostimesta ja tarkista kaapeli.

• Jos kaapeli on vaurioitunut tai yli 3 m () pitkä, vaihda se.

• Jos kaapeli on ehjä ja alle 3 m () pitkä, liitä se tietokoneen toiseen USB-porttiin. Portin on oltava USB 2.0 tai uudempi. Jos käytät USB-keskitintä tai telakointiasemaa, liitä kaapeli suoraan tietokoneeseen.

3. Liitä kaapeli tulostimeen ja varmista, että kaapeli on kunnolla kiinni molemmissa porteissa.

4. Käynnistä tietokone ja odota, kunnes tietokone on käynnistynyt.

5. Käynnistä tulostin ja lisää tulostin (Mac) tai odota, kunnes tietokone asentaa uuden laitteen (Windows).