Paperikoon muuttaminen tulostusasetuksissa

Vaihda paperikokoa Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmässä.

Tarkista paperikoko- ja lähdeasetukset (Windows)

Tarkista tulostustyön paperikoko- ja lähdeasetukset Windowsissa.

1. Napsauta Tiedosto ohjelmassa, josta haluat tulostaa, ja napsauta sitten Tulosta.

2. Varmista, että tulostin on valittuna, ja avaa sitten Ominaisuudet-valintaikkuna.

Painike voi olla eri sovelluksissa erilainen, esimerkiksi Ominaisuudet, Asetukset, Tulostinasetukset, Tulostin tai Määritykset.

• Useimmissa HP-tulostimissa napsauta Paperi/Laatu-välilehteä ja jatka sitten näitä vaiheita.

• HP Laser-tulostimissa napsauta Paperi-välilehteä, napsauta Alkuperäinen koko -alasvetovalikkoa ja varmista sitten, että paperin koko vastaa tulostimeen ladattua paperityyppiä. Napsauta Tulostekoko-alasvetovalikkoa, valitse Sama kuin alkuperäinen koko ja napsauta sitten OK.

3. Napsauta Paperilähde ja varmista, että oikea paperilokero on valittuna.

4. Napsauta Lisäasetukset ja sitten Paperikoko-alasvetovalikkoa.

5. Varmista, että paperikoko vastaa tulostimeen asetettua paperia.

Huomautus:

Jos tarkka paperikoko puuttuu luettelosta, valitse lokeroon asetettua paperia parhaiten vastaava koko.

6. Napsauta OK.

Tarkista paperikoko- ja lähdeasetukset (Mac)

Tarkista tulostustyön paperikoko- ja lähdeasetukset macOS:ssä.

1. Napsauta Tiedosto ohjelmassa, josta haluat tulostaa, ja napsauta sitten Tulosta.

2. Varmista, että tulostin on valittu, ja napsauta sitten Näytä tiedot.

3. Valitse Paperityyppi/laatu tai Materiaali ja laatu.

4. Napsauta Syöttölähde tai Lähde ja tarkista, että oikea paperialusta on valittu.

5. Tarkista paperikoon asetus.

• Jos näyttöön tulee Paperikoko-asetus, napsauta sitä.

• Jos näyttöön ei tule Paperikoko-asetusta, napsauta Peruuta, napsauta Tiedosto uudelleen ja valitse sitten Sivuasetukset.

6. Varmista, että paperikoko vastaa tulostimeen asetettua paperia.

Huomautus:

Jos tarkka paperikoko puuttuu luettelosta, valitse lokeroon asetettua paperia parhaiten vastaava koko.

7. Napsauta OK.