Mukautettujen paperikokojen luominen (Windows)

Luo uusia paperikokoja tulostimen asetusvalikossa (vain Windows 10 ja Windows 8) tai Laitteet ja tulostimet -osiossa.

Mukautettujen paperikokojen luominen tulostimen asetuksisa (Windows)

Syötä mukautettu paperikoko suoraan tulostimen asetusvalikosta Windows 10:ssä tai 8:ssa.

1. Lataa mukautettua paperia pääkasettiin ja siirrä sitten paperin leveysohjaimia sisäänpäin, kunnes ne ovat paperin reunoja vasten.

2. Avaa kohde, jonka haluat tulostaa, ja napsauta Tiedosto ja sitten Tulosta.

3. Napsauta tulostusikkunassa Asetukset,, Asetukset tai Tulostinasetukset.

4. Napsauta Paperi/Laatu-välilehteä ja napsauta sitten Mukautettu.

Mukautettu paperi -painike tulostinasetuksissa
  5. Napsauta Uusi, kirjoita mukautetun paperikoon nimi, valitse leveys ja korkeus ja tallenna paperi napsauttamalla OK.

6. Napsauta Paperikoko-alasvetovalikkoa ja valitse luomasi paperikoko.

Huomautus:

Jos tulostimesi malli ei tue mukautettua kokoa, se ei näy luettelossa. Tarkista tuetut paperikoot tulostimen teknisistä tiedoista.

Mukautettujen paperikokojen luominen Laitteet ja tulostimet -osiossa (Windows)

Syötä mukautettu paperikoko tulostinpalvelimen ominaisuuksiin Windowsin Laitteet ja tulostimet -osiossa.

1. Etsi ja avaa Ohjauspaneeli ja napsauta sitten Näytä laitteet ja tulostimet.

2. Napsauta tulostimesi kuvaketta ja napsauta sitten Tulostinpalvelimen ominaisuudet.

Huomautus:

Jos tulostinpalvelimen ominaisuudet eivät ole käytettävissä, napsauta hiiren oikealla painikkeella tyhjää kohtaa Tulostimet-ikkunassa, valitse alasvetovalikosta Suorita järjestelmänvalvojana ja valitse sitten Palvelimen ominaisuudet.

Tulostinpalvelimen ominaisuudet -painike Windowsin Laitteet ja tulostimet -osiossa
  3. Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna avautuu, napsauta Jatka.

4. Valitse Lomakkeet-välilehdellä Luo uusi lomake -valintaruutu ja kirjoita mukautetulle paperikoolle uusi ainutlaatuinen nimi Lomakkeen nimi -ruutuun.

Mukautetut paperiasetukset tulostinpalvelimen ominaisuuksissa
  5. Valitse Metrinen tai Brittiläinen mittayksiköksi ja syötä sitten Leveys ja Korkeus. Pidä marginaaliasetuksina 0,00.

6. Napsauta Tallenna lomake ja vahvista sitten, että paperi on Lomakkeet-luettelossa. Jos tulostimesi ei tue mukautettua kokoa, se ei näy luettelossa. Tarkista tuetut paperikoot tulostimen teknisistä tiedoista.

7. Napsauta OK tai Sulje.

8. Lataa mukautettua paperia pääkasettiin ja siirrä sitten paperin leveysohjaimia sisäänpäin, kunnes ne ovat paperin reunoja vasten.

9. Avaa kohde, jonka haluat tulostaa, ja napsauta Tiedosto ja sitten Tulosta.

10. Napsauta tulostusikkunassa Asetukset,, Asetukset tai Tulostinasetukset.

11. Napsauta Paperi/Laatu-välilehteä ja valitse sitten paperi Paperikoko-valikosta tai napsauta Lisäasetukset löytääksesi ja valitaksesi paperin.