Bluetooth Smart (Bluetooth low Energy) ja HP-tulostimet

Joissakin HP-tulostimista käytetään Bluetooth Smart tai Bluetooth Low Energy (BLE) -ominaisuutta, joka mahdollistaa nopeammat ja luotettavammat tulostinmääritykset.

HP-tulostimien Bluetooth Smart -tiedot

HP Smart -sovellus käyttää Bluetooth Smart tai Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa tulostimen etsimiseen asennuksen aikana.

Bluetooth Smart ei ota Bluetooth-tulostamista käyttöön. Sitä käytetään vain tulostimen asetusten määrittämiseen. Siirry HP-tulostimien Bluetooth-oppaaseen, jossa on lisätietoja Bluetooth-tulostamisesta ja luettelo yhteensopivista tulostimista.

HP Smart -sovelluksen saatavuus: 123.hp.com (Android, Applen iOS, iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows 10) tai HP Smart – Mac App Store (macOS).