• Palaute

Tilin peruuttamisen pysäyttäminen

Jos peruutit Instant Ink -palvelun tai Paperi-lisäpalvelun, voit peruuttaa tekemäsi peruutuspyynnön ennen nykyisen laskutuskauden loppua.

1. Kirjaudu HP Instant Ink -tili-laitteeseen.

2. Etsi HP Smart -sovellus valikon ylälaidasta:

• Jos näet HP Smart -sovelluksen, napsauta HP Instant Ink > Vaihda tilausta vasemman laidan valikosta.

• Jos et näe HP Smart -sovellusta, napsauta Oma tili > Tiliasetukset.

3. Voit palauttaa tilisi napsauttamalla sivun yläosassa olevaa Säilytä rekisteröityminen -painiketta. Painike pysyy näkyvissä laskutuskauden loppuun.