HP Thin Clients – HP ThinUpdate -sovelluksen lataaminen (Windows 11, 10)

HP ThinUpdate -sovelluksen avulla voit ladata järjestelmän kuvia ja ohjelmistoja HP:ltä, siepata HP:n ohuita asiakaskuvia, luoda ISO-tiedostoja ja luoda käynnistettäviä USB-muistitikkuja kuvan käyttöönottoa varten. HP ThinUpdate on esiasennettu joihinkin HP Thin Clients -asiakkaisiin, ja se on myös saatavilla lisäosana.

Lataa ja asenna HP ThinUpdate -työkalu uusimpien palautuskuvien ja -ohjelmistojen lisäosiin ohutasiakkaille, joissa on windows- tai HP ThinPro -käyttöjärjestelmä.

Huomautus:

Jos HP ThinUpdate -työkalu on vanhempi kuin tehtaalla asennettu näköistiedosto, et voi palauttaa tehdasasetusten versiota ThinUpdate-työkalusta. Käytä tässä tapauksessa HP ThinState -kuvaustyökalua kuvan hakemiseen.

HP ThinUpdate -päivitystä tuetaan seuraavissa toimissa:

• Windows-pohjaiset HP Thin Clients -työasemat (Windows Embedded 10 tai uudempi)

• Windows-pohjaiset tietokoneet (Windows 10 tai uudempi)

Huomautus:

Jotkut ominaisuudet ovat käytettävissä vain, kun sovellusta käytetään ohuella työasemalla tai osa vain tietokoneessa.

Lisätietoja HP ThinUpdate -toiminnosta on HP ThinUpdate -sovelluksen järjestelmänvalvojan oppaassa.