• Palaute

OMEN by HP Laptop 16-b0427no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
5R4S0EA
Tuotteen nimi
OMEN by HP Laptop 16-b0427no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-11800H -prosessori (jopa 4,6 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 24 Mt L3-välimuistia, 8 ydintä, 16 säiettä)
Chipset
Intel® HM570
Muisti, vakio
16 Gt DDR4-3200 MHz RAM -muistia (2 × 8 Gt)
Näytönohjain
NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Laptop GPU (8 Gt GDDR6-erillismuistia)
Kiintolevy
1 Tt:n PCIe® NVMe™ TLC M.2 -SSD-asema
Optinen asema
Mukana ei tule optista asemaa
Näyttö
Lävistäjältään 40,9 cm:n (16,1 tuuman) heijastamaton QHD IPS -näyttö, 165 Hz, vasteaika 3 ms, mikroreunat, sinivalosuodatus;, 300 cd/m², 100 % sRGB-väriavaruudesta (2560 × 1440)
Langaton yhteys
Intel® Wi-Fi 6E AX210 (2×2) ja Bluetooth® 5.2 -yhdistelmä (tukee gigabittiluokan tiedostonsiirtonopeuksia)
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 Thunderbolt™ 4 -liitäntää, joissa on USB4™ Type-C® – tiedonsiirtonopeus 40 Gb/s (USB-virransyöttö, DisplayPort™ 1,4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A -liitäntää – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s; 1 HDMI 2.1 -liitäntä; 1 RJ-45-liitäntä; 1 AC smart pin -virtaliitäntä; 1 kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä; 1 Mini DisplayPort™ -liitäntä
Vähimmäismitat (L x S x K)
36,92 × 24,8 × 2,3 cm
Paino
2,31 kg
Virtalähteen tyyppi
230 W:n verkkovirtalaite
Akun tyyppi
Litiumionipolymeeriakku, 6 kennoa, 83 Wh
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 5 tuntia 30 minuuttia
Akun käyttöikä, videon toisto
Jopa 6 tuntia 30 minuuttia
Web-kamera
HP Wide Vision 720p -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Audio by Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; kaksi kaiutinta; HP Audio Boost

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 11 Home
HP apps
HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
ExpressVPN (30 päivän maksuton kokeilujakso); LastPass Premium (30 päivän maksuton kokeilujakso)
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft 365 -asiakkaille