• Palaute

Victus by HP Laptop 16-d0026no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
480X5EA
Tuotteen nimi
Victus by HP Laptop 16-d0026no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-11800H -prosessori (jopa 4,6 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 24 Mt L3-välimuistia, 8 ydintä, 16 säiettä)
Chipset
Intel® HM570
Muisti, vakio
16 Gt DDR4-3200 MHz RAM -muistia (2 × 8 Gt)
Näytönohjain
NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 Laptop GPU (6 Gt GDDR6-erillismuistia)
Kiintolevy
512 Gt:n PCIe® NVMe™ M.2 -SSD-asema
Optinen asema
Mukana ei tule optista asemaa
Näyttö
Lävistäjältään 40,9 cm:n (16,1 tuuman) heijastamaton FHD IPS -näyttö, 144 Hz, vasteaika 7 ms, mikroreunat, sinivalosuodatus;, 300 cd/m², 100 % sRGB-väriavaruudesta (1920 × 1080)
Langaton yhteys
Intel® Wi-Fi CERTIFIED 6™ AX201 (2×2) ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee gigabittiluokan tiedonsiirtonopeuksia)
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 SuperSpeed USB Type-C® -liitäntä – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s (DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A -liitäntä – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A -liitäntää – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s; 1 HDMI 2.1 -liitäntä; 1 RJ-45-liitäntä; 1 AC smart pin -virtaliitäntä; 1 kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä
Vähimmäismitat (L x S x K)
37 × 26 × 2,35 cm
Paino
2.48 kg
Virtalähteen tyyppi
200 W:n Smart-verkkovirtalaite
Akun tyyppi
Nelikennoinen 70 Wh:n litiumpolymeeriakku
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 5 tuntia 45 minuuttia
Akun käyttöikä, videon toisto
Jopa 7 tuntia 15 minuuttia
Web-kamera
HP Wide Vision 720p -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Audio by B&O; stereokaiuttimet; HP Audio Boost

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP CoolSense; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
ExpressVPN (30 päivän maksuton kokeilujakso); LastPass Premium (30 päivän maksuton kokeilujakso)
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft 365 -asiakkaille