• Palaute

HP ENVY x360 Convert 15-eu0012no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
4E0U7EA
Tuotteen nimi
HP ENVY x360 Convert 15-eu0012no
Mikroprosessori
AMD Ryzen™ 5 5500U -prosessori (suurin Boost-kellotaajuus 4,0 GHz, 8 Mt L3-välimuistia, 6 ydintä, 12 säiettä)
Chipset
Sisäinen AMD SoC -emolevy
Muisti, vakio
8 Gt DDR4-3200 MHz RAM -muistia (2 × 4 Gt)
Näytönohjain
  • AMD Radeon™ -näytönohjain
  • Integroitu
Kiintolevy
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optinen asema
Mukana ei tule optista asemaa
Näyttö
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) FHD IPS -monikosketusnäyttö, lasi reunasta reunaan, mikroreunat, Corning® Gorilla® Glass NBT™, 250 cd/m², 45 % NTSC-väriavaruudesta (1920 × 1080)
Langaton yhteys
Realtek Wi-Fi CERTIFIED 6™ (2×2) ja Bluetooth® 5.2 -yhdistelmä (tukee gigabittiluokan tiedonsiirtonopeuksia)
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 SuperSpeed USB Type-C® -liitäntä – tiedonsiirtonopeus 10 Gb/s (USB-virransyöttö, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A -liitäntä – tiedonsiirtonopeus 10 Gb/s (HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A -liitäntä – tiedonsiirtonopeus 10 Gb/s; 1 HDMI 2.0b -liitäntä; 1 smart pin -vaihtovirtaliitäntä; 1 kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä
Vähimmäismitat (L x S x K)
35,9 × 22,82 × 1,84 cm
Paino
2,07 kg
Virtalähteen tyyppi
65 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
Litiumionipolymeeriakku, 3 kennoa, 51 Wh
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 11 tuntia 30 minuuttia
Akun käyttöikä, videon toisto
Jopa 11 tuntia
Web-kamera
HP Wide Vision 720p -teräväpiirtokamera sulkimella ja integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Audio by Bang & Olufsen; kaksi kaiutinta; HP Audio Boost

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP Command Center; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub; HP Display Control
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
ExpressVPN (30 päivän maksuton kokeilujakso); LastPass Premium (30 päivän maksuton kokeilujakso)
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft 365 -asiakkaille