• Palaute

OMEN Laptop 15-ek1442no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
38B01EA
Tuotteen nimi
OMEN Laptop 15-ek1442no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-10750H (peruskellotaajuus 2,6 GHz, suurin kellotaajuus 5,0 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, L3-välimuisti 12 Mt, 6 ydintä)
Muisti, vakio
16 Gt DDR4-2933 MHz RAM -muistia (2 × 8 Gt)
Kiintolevy
1 Tt:n PCIe® NVMe™ TLC M.2 -SSD-asema
Optinen asema
Mukana ei tule optista asemaa
Näyttö
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton FHD IPS -näyttö, 300 Hz, 3 ms vasteaika, mikroreunat, 300 cd/m², 100 % sRGB-väriavaruudesta (1920 × 1080)
Langaton yhteys
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2×2) ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee gigabittiluokan tiedostonsiirtonopeuksia)
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 Thunderbolt™ 3 (40Gbps signaling rate) with SuperSpeed USB Type-C® 10Gbps signaling rate (DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A 5Gbps signaling rate (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A 5Gbps signaling rate; 1 HDMI 2.1; 1 mini DisplayPort™; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 headphone/microphone combo
Vähimmäismitat (L x S x K)
35,79 × 23,97 × 2,29 cm
Paino
2,45 kg
Virtalähteen tyyppi
200 W:n Smart-verkkovirtalaite
Akun tyyppi
Litiumionipolymeeriakku, 6 kennoa, 70,9 Wh
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 5 tuntia
Akun käyttöikä, videon toisto
Jopa 6 tuntia
Web-kamera
HP Wide Vision 720p -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Audio by Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; kaksi kaiutinta; HP Audio Boost

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
ExpressVPN (30 päivän maksuton kokeilujakso); LastPass Premium (30 päivän maksuton kokeilujakso)
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft 365 -asiakkaille