• Palaute

HP ENVY Laptop 17-cg1019no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
2R2S5EA
Tuotteen nimi
HP ENVY Laptop 17-cg1019no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-1165G7 -prosessori (jopa 4,7 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, L3-välimuisti 12 Mt, 4 ydintä)
Chipset
Sisäinen Intel® SoC -emolevy
Muisti, vakio
16 Gt DDR4-3200 SDRAM -muistia (2 × 8 Gt)
Kiintolevy
1 Tt:n PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optinen asema
Mukana ei tule optista asemaa
Näyttö
Lävistäjältään 43,9 cm:n (17,3 tuuman) 4K UHD IPS -näyttö, lasi reunasta reunaan, 400 cd/m², 100 % Adobe RGB -väriavaruudesta (3840 × 2160)
Näppäimistö
Täysikokoinen, taustavalaistu puhtaan hopeinen näppäimistö, jossa numeronäppäimistö
Langaton yhteys
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2×2) ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee gigabittiluokan tiedostonsiirtonopeuksia)
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 SuperSpeed USB Type-C® – tiedonsiirtonopeus 10 Gb/s (USB Power Delivery, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s; 1 HDMI 2.0; 1 AC smart pin -virtaliitäntä; 1 kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä
Vähimmäismitat (L x S x K)
39,9 × 25,9 × 1,93 cm
Paino
Paino alkaen 2,73 kg
Virtalähteen tyyppi
90 W:n Smart-verkkovirtalaite
Akun tyyppi
Litiumionipolymeeriakku, 4 kennoa, 55,67 Wh
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 7 tuntia ja 45 minuuttia
Web-kamera
HP Wide Vision 720p -teräväpiirtokamera sulkimella ja integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Audio by Bang & Olufsen; kaksi kaiutinta; HP Audio Boost

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
Netflix; ExpressVPN (30 päivän maksuton kokeilujakso); LastPass Premium (30 päivän maksuton kokeilujakso)
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft 365 -asiakkaille