• Palaute

HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd1017no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
2H5Q7EA
Tuotteen nimi
HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd1017no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-10750H (peruskellotaajuus 2,6 GHz, suurin kellotaajuus 5,0 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, L3-välimuisti 12 Mt, 6 ydintä)
Chipset
Intel® HM470
Muisti, vakio
16 Gt DDR4-2933 SDRAM -muistia (2 × 8 Gt)
Kiintolevy
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optinen asema
Mukana ei tule optista asemaa
Näyttö
Lävistäjältään 43,9 cm:n (17,3 tuuman) heijastamaton FHD IPS -näyttö, 144 Hz, 7 ms vasteaika, 300 cd/m², 100 % sRGB-väriavaruudesta (1920 × 1080)
Näppäimistö
Täysikokoinen näppäimistö, haamunvalkoinen taustavalaistus, numeronäppäimistö
Langaton yhteys
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2×2) ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee gigabittiluokan tiedostonsiirtonopeuksia)
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 SuperSpeed USB Type-C® – tiedonsiirtonopeus 10 Gb/s (USB Power Delivery, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s; 1 HDMI 2.0; 1 RJ-45; 1 AC smart pin -virtaliitäntä; 1 kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä
Vähimmäismitat (L x S x K)
40,5 × 28,2 × 2,5 cm
Paino
Paino alkaen 2,75 kg
Virtalähteen tyyppi
150 W:n Smart-verkkovirtalaite
Akun tyyppi
3-kennoinen 52,5 Wh:n litiumionipolymeeriakku
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 6 tuntia 15 minuuttia
Akun käyttöikä, videon toisto
Jopa 7 tuntia 15 minuuttia
Web-kamera
HP Wide Vision 720p -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Audio by B&O; stereokaiuttimet; HP Audio Boost 1.0

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Command Center; HP 3D DriveGuard; HP:n äänikytkin; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Support Assistant
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
Netflix; ExpressVPN (30 päivän maksuton kokeilujakso); LastPass Premium (30 päivän maksuton kokeilujakso)
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft 365 -asiakkaille