• Palaute

HP ENVY Laptop - 13-ba0021no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
104J1EA
Tuotteen nimi
HP ENVY Laptop - 13t-ba000
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-1065G7 -prosessori (peruskellotaajuus 1,3 GHz, suurin kellotaajuus 3,9 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, L3-välimuisti 8 Mt, 4 ydintä)
Chipset
Sisäinen Intel® SoC -emolevy
Muisti, vakio
8 Gt:n DDR4-2666 SDRAM -muisti (asennettuna)
Näytönohjain
  • Intel® Iris® Plus -näytönohjain
  • Integroitu
Kiintolevy
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optinen asema
Mukana ei tule optista asemaa
Näyttö
Lävistäjältään 33,8 cm:n (13,3 tuuman) FHD-näyttö, Sure View -näytönsuoja
Langaton yhteys
Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee gigabitin siirtonopeudetta tiedostoille)
Laajennuspaikat
1 microSD-mediakortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 Thunderbolt™ 3 (tiedonsiirtonopeus 40 Gb/s) ja SuperSpeed USB Type-C® – tiedonsiirtonopeus 10 Gb/s (USB-virransyöttö, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s (HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s; 1 AC smart pin -virtaliitäntä; 1 kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä
Vähimmäismitat (L x S x K)
30,65 × 19,46 × 1,69 cm
Paino
1,3 kg
Virtalähteen tyyppi
65 W:n Smart-verkkovirtalaite
Akun tyyppi
3-kennoinen 51 Wh:n litiumioniakku
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 10 tuntia 15 minuuttia
Akun käyttöikä, videon toisto
Jopa 13 tuntia 15 minuuttia
Web-kamera
HP WideVision -teräväpiirtokamera sulkimella ja integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; Kaksi kaiutinta; HP Audio Boost 2.0

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Command Center; HP JumpStart; HP Support Assistant
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
Netflix; ExpressVPN (30 päivän maksuton kokeilujakso); LastPass Premium (30 päivän maksuton kokeilujakso)
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft Office 365 -asiakkaille