Tuotteen tekniset tiedot HP ENVY Pro 6422 All-in-One -tulostin (5SE46B)

Tuotteen nimi

Mallinimi
HP ENVY Pro 6422 All-in-One -tulostin
Tuotenumero
5SE46B

Sisältyvät varusteet ja lisävarusteet

Pakkauksen sisältö
HP ENVY 6422 All-in-One -tulostin; HP 682 musta aloitusmustepatruuna; HP 682 kolmivärinen aloitusmustepatruuna; säännöstiedote; asennusopas; viiteopas; virtajohto. Lisätietoja musteen määrästä ja sivuriittoisuudesta on osoitteessa http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Liitettävyys

Portit
1 Hi-Speed USB 2.0; 1 Wi-Fi 802.11ac (kaksitaajuus)
Langattomat ominaisuudet
Kyllä, sisäänrakennettu Wi-Fi 802.11b/g/n

Kopio

Kopiointikoneen asetukset
Väri, mustavalko
Värikopiotoiminto
Kyllä
Kopioiden enimmäismäärä
Jopa 9 kopiota
Kopion pienennys-/suurennusasetukset
25 - 200%
Kopiointitarkkuus
Jopa 300 x 300 dpi

Ympäristö

Äänitehotaso (aktiivinen tulostus)
6,4 B(A)
Äänenpainetaso
55 dB(A) (nopeudella 5 s/min)
Käyttökosteusalue
25–75 % suht. kosteus (ei tiivistymistä)
Säilytyskosteus
20–80 %:n suht. kost. (ei tiivistymistä)
Suositeltu käyttölämpötila-alue (Celsius)
15–30 °C
Säilytyslämpötila-alue (Celsius)
-40–60 °C
Ympäristövaatimukset
HP Envy 6000 All-in-One -sarjan laitteet on valmistettu kierrätetyistä tulostimista ja muusta elektroniikasta – yli 20 prosenttia muovista painon mukaan. Automaattisella kaksipuolisella tulostuksella voi säästää jopa 50 prosenttia paperia. Alkuperäisissä HP-mustepatruunoissa ja -kaseteissa käytetään kierrätettyä muovia, ja niiden avulla saavutetaan HP:n tiukat laatu- ja luotettavuusnormit.

Faksaus

Faksitoiminnot
Lähetä mobiilifaksi -toiminto käytössä (HP Smart -sovelluksen ominaisuus); Mahdollisuus lisätä tiedostoja puhelimen tiedostoista/valokuvista; Kameraskannaus tai tulostinskanneri; Mahdollisuus lisätä kansilehti helposti ja tallentaa kansilehden mallipohja; Faksihistoriasta näkee kaikki lähetetyt faksit ja luonnokset; faksin muokkaaminen ja lähettäminen uudelleen historiasta; Helppo faksivahvistuksen tulostus
Faksin kuvatarkkuus, musta (paras)
Jopa 150 × 150 dpi
Faksimuisti
Rajoittamaton tallennustila
Faksin puhelintilan tuki
Ei

Mobiilitulostus

Mobiilitulostuspalvelut
HP Smart -sovellus; Apple AirPrint™; Mopria™-hyväksytty

Paperin käsittely

Syöttökapasiteetti
Jopa 100 arkkia
Vakiosyöttökapasiteetti (korttia)
Enintään 40 korttia
Tulostelokeron kapasiteetti
Enintään 25 arkkia
Tuetut materiaalikoot (metrijärjestelmä)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Materiaalikoot, mukautettu (metrijärjestelmä)
Yksipuolinen tulostus: 76,2 × 127 mm – 216 × 594 mm; kaksipuolinen tulostus: 76,2 × 127 – 216 × 594 mm
Tulostusmateriaalityypit
Tavallinen paperi; HP-valokuvapaperit; HP:n mattapintainen esite- tai Professional-paperi; HP:n mattapintainen esityspaperi; HP:n kiiltävä esite- tai Professional-paperi; Muut valokuvapaperit mustesuihkutulostimeen; Muut mattapintaiset paperit mustesuihkutulostimeen; Muut kiiltävät paperit mustesuihkutulostimeen; Tavallinen paperi, kevyt/kierrätetty
Materiaalin paino, tuettu (metrijärjestelmä)
A4: 60–90 g/m²; HP:n kirjekuoret: 75–90 g/m²; HP:n kortit: enintään 200 g/m²; HP:n 10×15 cm:n valokuvapaperi: enintään 300 g/m²
Reunaton tulostus
Kyllä (jopa 8,5 x 11 tuumaa, 210 x 297 mm)

Paperinkäsittely – automaattinen asiakirjansyöttölaite

Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen kapasiteetti
Vakio, 35 arkkia

Fyysiset mitat

Enimmäismitat (L x S x K, metrijärjestelmä)
432,5 × 511,5 × 194 mm
Paino (metrijärjestelmä)
6,16 kg

Virta

Virtalähteen tyyppi
Sisäinen yleisvirtalähde
Virtalähde
Tulojännite: 220–240 VAC (±10 %), 50/60 Hz, 0,7 A
Virrankulutus
0,10 W (sammutettu), 4,0 W (valmiustila), 1,70 W (lepotila)

Tulostuskasetit

Värikasettien määrä
2 (musta ja kolmiväri)
Vaihtomustesäiliöt
3YM61AE HP 305 alkuperäinen musta aloitusmustepatruuna (n. 120 sivua); 3YM62AE HP 305XL alkuperäinen riittoisa musta mustepatruuna (n. 240 sivua); 3YM64AE HP 307XL alkuperäinen erittäin riittoisa musta mustepatruuna (n. 400 sivua); 3YM60AE HP 305 alkuperäinen kolmivärinen mustepatruuna (n. 100 sivua); 3YM63AE HP 305XL alkuperäinen riittoisa kolmivärinen mustepatruuna (n. 200 sivua); Todellinen riittoisuus vaihtelee huomattavasti tulostettavan sisällön ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Tulostustiedot

Tulostustekniikka
HP:n lämpömustesuihku
Kaksipuolinen tulostus
Automaattinen (vakio)
Tulostusnopeus, musta (ISO)
Jopa 10 s/min
Tulostusnopeus, värit (ISO)
Jopa 7 s/min
Tulostustarkkuus (paras)
Jopa 1 200 x 1 200 dpi:n tarkkuus (tietokoneelta tulostettaessa)
Kuukausittainen kapasiteetti
Jopa 1000 sivua
Tulostuskielet
HP PCL 3 GUI

Sääntelyviranomaisten tekniset tiedot

Turvallisuus
EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013, IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2:2013, EN 62368-1:2014+A11:2017, IEC 62368-1:2014, EN 62479:2010, EN 62311:2008
Sähkömagneettinen yhteensopivuus
CISPR 32:2012/EN 55032:2012 luokka B, CISPR 32:2015/EN 55032:2015 luokka B, CISPR 24:2010/EN 55024:2010, CISPR 35:2016/EN 55035:2017, EN 301 489-1 V2.1.1:2017, EN 301 489-17 V3.1.1:2017
Yhteensopivuus teleliikenteeseen (faksitoiminto)
EN 300 328 V2.1.1:2016 EN 301 893 V2.1.1:2017

Skannaus

Skannaustekniikka
CIS
Skannausnopeus (normaali)
Jopa 7 mustavalkoista ja 3 värikuvaa minuutissa
Skannaustarkkuus, laitteisto
Jopa 1 200 x 1 200 dpi
Harmaasävytasot
256
Bittisyvyys
24-bit
Skannausasetukset (ADF)
Yhdellä pyyhkäisyllä
Tasoskannerin suurin mahdollinen skannauskoko (metrijärjestelmä)
215,9 × 297mm
Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen suurin mahdollinen skannauskoko (metrijärjestelmä)
215,9 x 297 mm
Twain-versio
Versio 2.1

Järjestelmävaatimukset

Windows-käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows 10, Windows 7: 1 GHz:n 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, Internet-yhteys, USB-liitäntä, Internet Explorer
Windows-käyttöjärjestelmän suositellut järjestelmävaatimukset
Windows 10, Windows 7: 1 GHz:n 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, Internet-yhteys, USB-liitäntä, Internet Explorer.
Macintosh-tietokoneen järjestelmän vähimmäisvaatimukset
MacOS Sierra v10.12 (aiemmin OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, Internet-yhteys
Suositellut Macintosh-järjestelmävaatimukset
MacOS Sierra v10.12 (aiemmin OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, Internet-yhteys
Yhteensopivat verkkokäyttöjärjestelmät
Windows 10, 7; MacOS Sierra v10.12 (aiemmin OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15

Takuu

Takuu
Yhden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Takuu- ja tukivaihtoehdot vaihtelevat tuotekohtaisesti sekä käyttömaan ja paikallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoja HP:n palkitun asiakastukipalvelun vaihtoehdoista alueellasi on osoitteessa http://www.hp.com/support