• Palaute

Tuotteen tekniset tiedot HP DeskJet Plus 4120 All-in-One -tulostin (3XV14B)

Tuotteen nimi

Mallinimi
HP DeskJet Plus 4120 All-in-One -tulostin
Tuotenumero
3XV14B

Sisältyvät varusteet ja lisävarusteet

Pakkauksen sisältö
HP DeskJet 4120 All-in-One -tulostin; HP 305 musta aloitusmustepatruuna; HP 305 kolmivärinen aloitusmustepatruuna; säännöstiedote; asennusopas; viiteopas; virtajohto. Lisätietoja musteen määrästä ja sivuriittoisuudesta on osoitteessa http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Liitettävyys

Portit
Hi-Speed USB 2.0
Langattomat ominaisuudet
Kyllä, sisäänrakennettu Wi-Fi 802.11b/g/n
Tallennuslaitteen ja suoratulostuksen tuki
Tallennuslaitteita ei tueta

Kopio

Kopiointikoneen asetukset
Automaattinen suurennos
Värikopiotoiminto
Kyllä
Kopioiden enimmäismäärä
Jopa 9 kopiota
Copy speed (black, normal)
ERROR123
Kopiointitarkkuus
Jopa 300 x 300 dpi

Ympäristö

Äänitehotaso (aktiivinen tulostus)
6,4 B(A)
Äänenpainetaso
55 dB(A) (tulostus nopeudella 5 s/min)
Käyttökosteusalue
20–80 %:n suht. kost. (ei tiivistymistä)
Säilytyskosteus
5–90 % suht. kosteus (ei tiivistymistä)
Suositeltu käyttölämpötila-alue (Celsius)
15–30 °C
Säilytyslämpötila-alue (Celsius)
-40–60 °C
Ympäristövaatimukset
Ei mitään

Faksaus

Faksitoiminnot
Lähetä mobiilifaksi -toiminto käytössä (HP Smart -sovelluksen ominaisuus); Mahdollisuus lisätä tiedostoja puhelimen tiedostoista/valokuvista; Kameraskannaus tai tulostinskanneri; Mahdollisuus lisätä kansilehti helposti ja tallentaa kansilehden mallipohja; Faksihistoriasta näkee kaikki lähetetyt faksit ja luonnokset; faksin muokkaaminen ja lähettäminen uudelleen historiasta; Helppo faksivahvistuksen tulostus
Faksin kuvatarkkuus, musta (paras)
Jopa 150 × 150 dpi
Faksimuisti
Rajoittamaton tallennustila
Faksin puhelintilan tuki
Ei
Modem
ERROR123
Faksin lähetysnopeus (letter)
14,4 kb/s
Faksin lähetysnopeuden tiedot
Faksipalvelun tarjoajan asettama

Muisti

Muisti, vakio
86 Mt
Muisti, enintään
512 Mt DDR1-muistia; 160 Mt:n flash-muisti
Muistikorttien yhteensopivuus
Ei

Mobiilitulostus

Mobiilitulostuspalvelut
HP Smart -sovellus; Apple AirPrint™; Mopria™-hyväksytty

Verkkoratkaisut

Tuki verkkoyhteyskäytännöille
802.11a/b/g/n

Paperin käsittely

Syöttökapasiteetti
Jopa 60 arkkia
Vakiosyöttökapasiteetti (korttia)
Enintään 20 korttia
Vakiosyöttökapasiteetti (kirjekuorta)
Jopa 5
Tulostelokeron kapasiteetti
Enintään 25 arkkia
Tuetut materiaalikoot (metrijärjestelmä)
A4; B5; A6; Kirjekuori DL
Tulostusmateriaalityypit
Tavallinen paperi, valokuvapaperi, esitepaperi, kirjekuoret ja muut mustesuihkuerikoispaperit
Materiaalin paino, tuettu (metrijärjestelmä)
A4: 60–90 g/m²; HP:n kirjekuoret: 75–90 g/m²; HP:n kortit: enintään 200 g/m²; HP:n 10×15 cm:n valokuvapaperi: enintään 300 g/m²
Media weight supported (U.S. standard)
ERROR123
Reunaton tulostus
Ei

Paperinkäsittely – automaattinen asiakirjansyöttölaite

Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen kapasiteetti
Vakio, 35 arkkia

Fyysiset mitat

Enimmäismitat (L x S x K, metrijärjestelmä)
428 × 579 × 261 mm (tulostejatke kokonaan ulkona)
Paino (metrijärjestelmä)
4,82 kg

Virta

Virtalähteen tyyppi
sisäinen
Virtalähde
Tulojännite: 220–240 V AC (±10 %), 50/60 Hz (±3 Hz)
Virrankulutus
1,0 W (lepotila), 0,1 W (virta katkaistu), 0,1 W (automaattinen virrankatkaisu)

Tulostuskasetit

Värikasettien määrä
2 (musta ja kolmiväri)
Vaihtomustesäiliöt
3YM61AE HP 305 musta alkuperäinen mustepatruuna (n. 120 sivua); 3YM62AE HP 305XL alkuperäinen riittoisa musta mustepatruuna (n. 240 sivua); 3YM60AE HP 305 alkuperäinen kolmivärinen mustepatruuna (n. 100 sivua); 3YM63AE HP 305XL alkuperäinen riittoisa kolmivärinen mustepatruuna (n. 200 sivua); Todellinen riittoisuus vaihtelee huomattavasti tulostettavan sisällön ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Tulostustiedot

Tulostustekniikka
HP:n lämpömustesuihku
Kaksipuolinen tulostus
Manuaalinen (mukana ajurituki)
Tulostusnopeus, musta (ISO)
Jopa 8,5 s/min
Tulostusnopeus, värit (ISO)
Jopa 5,5 s/min
Tulostustarkkuus (paras)
1 200 x 1 200 dpi:n tarkkuus
Suurin mahdollinen tulostusalue (metrijärjestelmä)
215 x 355 mm
Kuukausittainen kapasiteetti
Jopa 1000 sivua
Tulostuskielet
HP PCL 3 GUI; HP PCLm (HP:n sovellukset / UPD) URF (AirPrint)

Sääntelyviranomaisten tekniset tiedot

Turvallisuus
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2:2013, EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013, IEC 62368-1:2014, EN 62368-1:2014+A11:2017, EN 62479:2010, EN 62311:2008
Sähkömagneettinen yhteensopivuus
EN 55032:2015/CISPR 32:2015 luokka B, EN 55024:2010/CISPR 24:2010, EN 55035:2017/CISPR 35:2016, EN 61000-3-2:2014/IEC 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013/IEC 61000-3-3:2013, EN 301 489-1 V2.1.1:2017, EN 301 489-17 V3.1.1:2017
Yhteensopivuus teleliikenteeseen (faksitoiminto)
Ei saatavana

Skannaus

Skannaustekniikka
Contact Image Sensor (CIS)
Skannausnopeus (normaali)
Ei saatavana
Skannaustarkkuus, laitteisto
Jopa 1 200 x 1 200 dpi
Harmaasävytasot
256
Bittisyvyys
24-bit
Skannausasetukset (ADF)
Yksipuolinen
Tasoskannerin suurin mahdollinen skannauskoko (metrijärjestelmä)
216 x 297 mm
Twain-versio
Versio 2.1

Järjestelmävaatimukset

Windows-käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows 10, Windows 7: 1 GHz:n 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, Internet-yhteys, USB-liitäntä, Internet Explorer.
Windows-käyttöjärjestelmän suositellut järjestelmävaatimukset
Windows 10, Windows 7: 1 GHz:n 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, Internet-yhteys, USB-liitäntä, Internet Explorer.
Macintosh-tietokoneen järjestelmän vähimmäisvaatimukset
MacOS Sierra v10.12 (aiemmin OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, Internet-yhteys.
Suositellut Macintosh-järjestelmävaatimukset
MacOS Sierra v10.12 (aiemmin OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15
Yhteensopivat verkkokäyttöjärjestelmät
Windows 10, 7; MacOS Sierra v10.12 (aiemmin OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15

Takuu

Takuu
Yhden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Takuu- ja tukivaihtoehdot vaihtelevat tuotekohtaisesti sekä käyttömaan ja paikallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoja HP:n palkitun asiakastukipalvelun vaihtoehdoista alueellasi on osoitteessa http://www.hp.com/support