• Palaute

Tuotteen tekniset tiedot HP Smart Tank Plus 559 Wireless All-in-One (3YW75A)

Tuotteen nimi

Mallinimi
HP Smart Tank Plus 559 Wireless All-in-One
Tuotenumero
3YW75A

Sisältyvät varusteet ja lisävarusteet

Pakkauksen sisältö
HP Smart Tank Plus 559 Wireless All-in-One; 2 x HP 32XL alkuperäinen musta mustepullo, 135 ml; HP 31 alkuperäinen syaani mustepullo; HP 31 alkuperäinen magenta mustepullo; HP 31 alkuperäinen keltainen mustepullo; Mustehuomautus; Uudelleenpakkauksen tiedote; Asennusopas; Viiteopas; Säännöstiedote; PT-tiedote; RoH-EAC-säännöstiedote; Virtajohto. Lisätietoja täytöstä ja riittoisuudesta on osoitteessa http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Liitettävyys

Portit
Hi-Speed USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth LE
Langattomat ominaisuudet
Kyllä, sisäänrakennettu kaksitaajuuksinen Wi-Fi 802.11b/g/n, Wireless Direct, BLE

Kopio

Kopiointikoneen asetukset
Kopioiden määrä, koon muuttaminen, laatu, vaaleampi/tummempi, paperin koko, paperin tyyppi, henkilökortin kopiointi, parannus
Värikopiotoiminto
Kyllä
Kopioiden enimmäismäärä
Jopa 99 kopiota
Kopiointitarkkuus
Jopa 600 dpi

Ympäristö

Äänitehotaso (aktiivinen tulostus)
6,5 B(A)
Äänenpainetaso
51 dB
Käyttökosteusalue
20–80 % RH
Säilytyskosteus
5–90 % suht. kosteus (ei tiivistymistä)
Suositeltu käyttölämpötila-alue (Celsius)
15–30 °C
Säilytyslämpötila-alue (Celsius)
-40–60 °C
Ympäristövaatimukset
Ei

Muisti

Muisti, vakio
256 Mt; integroitu muisti
Muisti, enintään
256 Mt
Muistikorttien yhteensopivuus
Ei

Mobiilitulostus

Mobiilitulostuspalvelut
HP Smart -sovellus; Apple AirPrint™; HP ePrint; Mopria™-sertifioitu

Verkkoratkaisut

Tuki verkkoyhteyskäytännöille
9100, SNMP, SLP, IPP, WS-Print, langaton, LPR

Paperin käsittely

Syöttökapasiteetti
Jopa 100 arkkia
Vakiosyöttökapasiteetti (korttia)
Jopa 30 korttia
Vakiosyöttökapasiteetti (kirjekuorta)
Jopa 10
Tulostelokeron kapasiteetti
Enintään 30 arkkia
Tuetut materiaalikoot (metrijärjestelmä)
A4; B5; A6; Kirjekuori DL
Materiaalikoot, mukautettu (metrijärjestelmä)
76,2x127 – 215,9x355,6 mm
Tulostusmateriaalityypit
Tavallinen paperi, mattapintaiset esitepaperit, kiiltävät esitepaperit, valokuvapaperit, kirjekuoret, muut mustesuihku-erikoispaperit
Materiaalin paino, tuettu (metrijärjestelmä)
Tavallinen paperi: 60–90 g/m²; kirjekuoret: 75–90 g/m²; kortit: enintään 200 g/m²; valokuvapaperi: enintään 300 g/m²
Reunaton tulostus
Kyllä (jopa 8,5 x 11 tuumaa, 210 x 297 mm)

Fyysiset mitat

Enimmäismitat (L x S x K, metrijärjestelmä)
449 x 605,65 x 258,7 mm
Paino (metrijärjestelmä)
5,14 kg

Virta

Energiansäästötekniikka
HP Auto-Off -tekniikka
Virtalähteen tyyppi
Sisäinen (kiinteä)
Virtalähde
Syöttöjännite 220–240 V AC (±10 %), 50/60 Hz (±3 Hz)
Virrankulutus
0,12 wattia (manuaalinen virran katkaisu), 3,12 wattia (valmiustila), 0,75 wattia (lepotila)

Tulostuskasetit

Värikasettien määrä
4 (1 musta pullo, 3 väripullon sarja)

Tulostustiedot

Tulostustekniikka
HP:n lämpömustesuihku
Kaksipuolinen tulostus
Manuaalinen (mukana ajurituki)
Tulostusnopeus, musta (ISO)
Jopa 11 s/min
Tulostusnopeus, värit (ISO)
Jopa 5 s/min
Tulostustarkkuus (paras)
1 200 x 1 200 dpi:n tarkkuus
Suurin mahdollinen tulostusalue (metrijärjestelmä)
216 x 355 mm
Kuukausittainen kapasiteetti
Jopa 1000 sivua
Tulostuskielet
HP PCL 3 GUI

Sääntelyviranomaisten tekniset tiedot

Turvallisuus
IEC 60950-1- ja IEC 62368-1 -yhdenmukaisuus; turvallisuus UL-hyväksytty; EU:n pienjännitedirektiivin ja EN 60950- sekä EN 62368 -vaatimusten mukainen; UL GS -hyväksytty
Sähkömagneettinen yhteensopivuus
CISPR 32:2015/EN 55032:2015, Luokka B; CISPR24:2010/EN 55024:2010; EN 61000-3-2:2014; EN 61000-3-3:2013; ICES-003,2016 julkaisu 6; EN 301 489-1 V2.1.1:2017; EN 301 489-17 V3.1.1:2017
Yhteensopivuus teleliikenteeseen (faksitoiminto)
EN 300 328 V2.1.1:2016; EN 301 893 V2.1.0:2021

Skannaus

Skannaustekniikka
Contact Image Sensor (CIS)
Skannausnopeus (normaali)
Jopa 3 värisivua minuutissa; jopa 5 mustavalkosivua minuutissa
Skannaustarkkuus, laitteisto
Jopa 1 200 x 1 200 dpi
Harmaasävytasot
256
Bittisyvyys
24-bit
Tasoskannerin suurin mahdollinen skannauskoko (metrijärjestelmä)
216 x 297 mm
Twain-versio
Versio 2.1

Tietoturva

Suojauksen hallinta
Ei

Järjestelmävaatimukset

Windows-käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows 10, 8, 7: 1 GHz:n 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer.
Windows-käyttöjärjestelmän suositellut järjestelmävaatimukset
Windows 10, 8, 7: 1 GHz:n 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer.
Macintosh-tietokoneen järjestelmän vähimmäisvaatimukset
OS X v10.11 El Capitan ja uudemmat, Internet-yhteys
Suositellut Macintosh-järjestelmävaatimukset
OS X v10.11 El Capitan ja uudemmat, Internet-yhteys
Käyttöjärjestelmä (tuki-ilmoitus)
Windows 10, 8, 7; OS X v10.11 El Capitan, macOS Sierra v10.12 (aikaisemmin OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14

Takuu

Takuu
Yhden vuoden tai 30 000 sivun rajoitettu laitteistotakuu ja voit hyödyntää jopa 3 vuoden pidennetyn takuun, kun rekisteröidyt osoitteessa http://www.hp.com/go/SmartTank3yearswarranty. Käyttäjän vaihdettavissa olevilla osilla on erilliset takuuajat.