HP ENVY - 13-aq1124no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
8PQ45EA
Tuotteen nimi
HP ENVY - 13-aq1124no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i5-1035G1 (peruskellotaajuus 1,0 GHz, jopa 3,6 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 6 Mt:n välimuisti, 4 ydintä)
Chipset
Sisäinen Intel® SoC -emolevy
Muisti, vakio
8 Gt:n DDR4-2400 SDRAM -muisti (asennettuna)
Näytönohjain
Intel® UHD Graphics -näytönohjain
Kiintolevy
256 Gt:n PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optinen asema
Optinen asema ei sisälly pakettiin
Näyttö
Lävistäjältään 33,8 cm:n (13,3 tuuman) mikroreunainen FHD IPS -näyttö, WLED-taustavalaistus, reunasta reunaan ulottuva lasi, integroitu HP Sure View -näytönsuoja, 700 cd/m², 72 % NTSC-väriavaruudesta (1920 × 1080)
Langaton yhteys
Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee gigabitin siirtonopeudetta tiedostoille)
Laajennuspaikat
1 microSD-muistikortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 USB 3.1 -portti, 1. sukupolvi, Type-C™ (tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s, Power Delivery 3.0, DisplayPort™ 1.2, HP Sleep and Charge); 1 USB 3.1 -portti, 1. sukupolvi, Type-A (HP Sleep and Charge); 1 USB 3.1 -portti, 1. Sukupolvi, Type-A (vain tiedonsiirto); 1 AC smart pin -virtaliitäntä; 1 kuuloke/mikrofoniyhdistelmäliitäntä
Vähimmäismitat (L x S x K)
30,7 × 21,15 × 1,47 cm
Paino
1,27 kg
Virtalähteen tyyppi
65 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
4-kennoinen 53 Wh:n litiumionipolymeeriakku
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 15 tuntia 45 minuuttia
Akun käyttöikä, videon toisto
Jopa 12 tuntia 15 minuuttia
Web-kamera
HP Wide Vision -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
BANG & OLUFSEN; neljä kaiutinta; HP Audio Boost 2.0

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft Office 365 -asiakkaille