HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Skannerin ohjelmisto (macOS)

Laite on yhteensopiva Apple AirScan -toiminnon kanssa. Sinun ei tarvitse asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja, vaan voit skannata käyttämällä Kuvansiirtäjä-sovellusta tai jotakin muuta ICA-yhteensopivaa sovellusta.
Jotta voit hyödyntää skannerin kaikkia ominaisuuksia, HP suosittelee, että asennat HP:n toimittaman skanneriratkaisun, johon kuuluu HP Easy Scan -sovellus ja HP Utility -apuohjelma.

HP Easy Scan

Skannaa asiakirjat ja valokuvat ja hallitse skannauspikavalintoja.

HP Utility

Voit käyttää HP-apuohjelmaa, kun skanneri on liitetty USB-kaapelilla.
HP Utility -apuohjelman Huolto-ruutu näyttää skannerin käyttötiedot ja huoltohistorian ja ilmoittaa käyttäjälle, koska skanneri on huollettava. Ilmoitus näkyy HP Utility -apuohjelmassa, kun Huolto-ruutu on valittu.
HP Utility -ohjelmassa voi määrittää skannerin asetuksia ja skannauspainikkeen toiminnot Mac-tietokoneella. HP Utility on kansiossa Sovellukset > HP.