HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Laitteen tekniset tiedot

Tässä osassa esitellään laitteen tekniset tiedot.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Seuraavat tiedot koskevat skannerikohtaisia Windows- ja macOS‑käyttöjärjestelmän HP-skannausohjaimia sekä ohjelmiston asennusohjelmaa.
Windows: Katso lisätietoja ohjelmiston asennushuomautuksista.
macOS: Skanneri tukee Mac-tietokoneita. Lataa ohjelmisto tuotetuen aloitussivulta ja asenna sitten HP-skannausohjain sen avulla.
  1. Siirry tuotetuen aloitussivulle.
  2. Lataa skannausohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
Linux: Linux-tietoja ja -skannausohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/linuxprinting.
huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on HP:n kaikenkattavassa ohjeessa skannerille, joka on tuotetuen aloitussivulla:
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows 10, 8.1, 7
macOS Catalina v10.15, macOS Mojave v10.14, macOS High Sierra v10.13
Mobiililaitteet, iOS, Android
  • 32-bittinen tai 64-bittinen
  • 2 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • Microsoft Internet Explorer
  • Internet-yhteys
  • USB-portti
  • 2 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • Internet-yhteys
Reititinyhteyttä ei vaadita

Laitteen mitat

Varmista, että skannerille on varattu riittävästi tilaa.
Skannerin mitat
Laitteen mitat
Malli
1. Korkeus
2. Syvyys
3. Leveys
Paino
2000 s2-, 3000 s4- ja N4000 snw1 -mallit
154 mm
172 mm
300 mm
2,7 kg
5000 s5-, 7000 s3- ja N7000 snw1 -mallit
190 mm
198 mm
310 mm
4,0 kg

Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt

Jotta skanneri toimii oikein, sen on sijaittava ympäristössä, joka täyttää tietyt virtaa koskevat vaatimukset.
Päivitettyjä tietoja on osoitteessa www.hp.com/support.
Varmista, että verkkolaitteen virtajohto on liitetty maadoitettuun pistorasiaan.
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa laite myydään. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa laitetta ja mitätöidä tuotetakuun.

Käyttöympäristöalue

Tarkista skannerisi suositeltua käyttöympäristöä koskevat tiedot.
Käyttöympäristöalue
Käyttöympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17,5–25 °C
10–35°C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30–70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10–80 %
Korkeus merenpinnasta
Ei käytett.
0–3048 m