HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Virtaongelmat

Tarkista seuraavat virtahäiriöiden ratkaisemista koskevat tiedot.

Skannerin virransaannin tarkistaminen

Skanneri ja verkkolaite on yhdistetty virtajohdon avulla.
  • Tarkista, että virtajohto on tiukasti kiinni skannerissa ja pistorasiassa.
  • Jos virtajohto on kiinnitetty ylijännitesuojaan, varmista, että ylijännitesuoja on yhdistetty seinäpistokkeeseen ja että ylijännitesuoja on päällä.
  • Tarkista, että skanneri saa virtaa.

Skanneri ei käynnisty

Jos skanneri ei käynnisty virtapainiketta painamalla, tarkista seuraavat asiat:

Skannerin toiminta on keskeytynyt tai sen virta on katkennut

Jos skanneri keskeyttää skannaamisen, toimi seuraavien ohjeiden mukaan. Kokeile jokaisen vaiheen jälkeen, toimiiko skanneri. Jos ongelma ei ratkea, siirry seuraavaan kohtaan.
  1. Kaapelin kiinnitys voi olla löystynyt. Varmista, että sekä USB-kaapeli että verkkolaite on kiinnitetty asianmukaisesti.
    Käytä skannerin mukana toimitettua johtoa. Kaikki USB-johdot eivät välttämättä ole yhteensopivia skannerin kanssa.
  2. Tarkista, että skanneri saa virtaa.
    1. Tarkista, että ohjauspaneelin virran merkkivalo palaa.
    2. Jos virran merkkivalo ei pala, varmista virran kulku pistorasiassa tai ylijännitesuojassa, johon verkkolaite on kytketty.
    3. Jos pistorasia tai ylijännitesuoja saa virtaa, mutta virran merkkivalo ei vieläkään pala, irrota virtajohto virtalähteestä, odota 30 sekuntia ja kytke se uudelleen.
    4. Jos ongelma ei korjaannu, virtalähde voi olla viallinen. Saat apua tuotetuen aloitussivulta:
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Windows: Avaa tietokoneessa ohjauspaneeli ja poista seuraavien sovellusten asennukset Ohjelmat ja toiminnot -työkalulla:
    • HP ScanJet Basic Device -ohjelmisto
    • HP ScanJet ISIS -ohjain
    • HP ScanJet -laajennus
    • HP Scan
  5. Kytke USB-kaapeli ja virtalähde takaisin skanneriin. Kytke sitten virta skanneriin virtapainiketta painamalla. Asenna HP ScanJet -ohjelmisto ja -ohjaimet uudelleen.

Skannerista katkeaa jatkuvasti virta

Jos skannerin virta katkeaa jatkuvasti, kokeile seuraavia toimia käyttöjärjestelmän mukaan.
Skanneri siirtyy oletuksena lepotilaan, kun laite on ollut käyttämättömänä 15 minuuttia. Virran säästämiseksi skannerista katkaistaan automaattisesti virta, kun laite on ollut käyttämättömänä kaksi tuntia.
Windows: Oletusasetuksia voi muuttaa näin:
  1. Käynnistä HP Scanner Tools Utility.
  2. Napsauta Settings (Asetukset) -välilehteä ja valitse sopiva lepotila ja sopivat automaattisen virrankatkaisun asetukset.
    • Määritä toimettomuusaika, jonka jälkeen skanneri siirtyy lepotilaan, valitsemalla avattavasta Put the scanner to sleep after (Aseta skanneri lepotilaan tämän ajan kuluttua) -luettelosta 15 minutes (15 minuuttia) tai 1 hour (1 tunti).
    • Määritä aika, jonka kuluttua skannerista katkaistaan automaattisesti virta, jos se on ollut käyttämättömänä. Valitse avattavasta Turn off the scanner after (Katkaise skannerista virta tämän ajan kuluttua) -luettelosta sopiva arvo (1 hour, [1 tunti] 2 hours [2 tuntia], 4 hours [4 tuntia] tai 8 hours [8 tuntia]).
  3. Valitse Käytä.
macOS: Käytä HP Utility -ohjelmaa muuttaaksesi näitä oletusarvoja.