HP Neverstop Laser 1000 -tulostimet - Langattoman tulostimen määritys

Tämä asiakirja koskee HP Neverstop Laser 1000w ja 1001nw -tulostimia.
Ennen kuin voit tulostaa langattomasti, liitä tulostin paikalliseen Wi-Fi-verkkoon ja tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Käytä HP:n ohjelmistoa asennusprosessin apuna.
  1. Voit käyttää tulostinta langattomassa verkossa. Tähän tarvitset seuraavat tarvikkeet:
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty yhteensopiva tietokone tai mobiililaite
    • Internet-yhteys
    • USB-kaapeli (voidaan tarvita asennuksen aikana)
  2. Mobiililaitetta asentaessasi ota Bluetooth käyttöön Android- tai iOS-älypuhelimessa tai -tabletissa. Tätä signaalia käytetään tulostimen etsimiseen asennuksen aikana.
  3. Sijoita tulostin tietokoneen tai mobiililaitteen lähelle reitittimen toiminta-alueella.
  4. Varmista, että tulostin on päällä ja että siinä on väriainetta ja paperia. Lisätietoja on kohdassa Tulostimen määritys ensimmäisellä käyttökerralla.
  5. Paina tulostimen ohjauspaneelin Langaton-painiketta viisi sekuntia tai kunnes langattoman yhteyden merkkivalo alkaa vilkkua.
  6. Paina langattoman reitittimen WPS (Wi-Fi Protected Setup) -painiketta kahden minuutin kuluessa ja pavauta se. Odota sitten enintään kaksi minuuttia, että tulostin ja reititin muodostavat yhteyden.
    Langaton-painike lakkaa vilkkumasta, kun yhteys on muodostettu.
    huomautus:
    Jos reitittimessä ei ole WPS-painiketta, muodosta yhteys HP Smart -sovelluksella. Katso usein kysytyistä kysymyksistäMitä jos reitittimessä ei ole WPS-painiketta.
  7. Asenna tulostinohjelmisto.
    • Windows, Mac, Android ja Apple iOS: Siirry osoitteeseen 123.hp.com ja asenna suositeltu ohjelmisto. Muodosta yhteys tulostimeen seuraamalla ohjeita.
    • Chromebook: Siirry kohtaan Chromebookilta tulostaminen saadaksesi lisäohjeita yhteyden muodostamisesta ja tulostamisesta.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin tulostimen yhdistämisestä langattomaan verkkoon.