• Tiedot
    KORONAVIRUKSEN (COVID19) vaikutus:

Meillä on tavallista pidempi odotusaika agentin tavoittamiseen. Saadaksesi nopeampaa palvelua, ole hyvä ja käytä digitaalisia ratkaisuja, kuten Virtual Agent (englanti) ja diagnostiikka-työkaluja (englanti) tai HP-tiliäsi. Instant Ink -asiakkaat olkaa hyvä ja asioikaa instantink.com-sivustolla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Määritä koontinäyttö henkilökohtaista tukea varten

Koontinäytön avulla voit nopeasti tarkastella HP-tuotteeseesi saatavilla olevia HP:n asiakastukivaihtoehtoja, kuten takuu- ja tuotetietoja, ohjelmistoja ja ohjaimia, vianmäärityspalveluja ja yhteystietoja.
huomautus:
Tukivaihtoehdot, jotka edellyttävät kirjautumista HP-tilille, on merkitty Sign In (Kirjaudu sisään) -kuvakkeella .

Vaihe 1: Rekisteröi HP-tili

Rekisteröi HP-tili, jotta voit käyttää koontinäytön tukivaihtoehtoja. Jos sinulla on jo HP-tili, siirry seuraavaan vaiheeseen.
huomautus:
HP:n asiakastuki, HP Smart- (aiemmin HP Connected) ja HP Instant Ink -verkkopalvelut toimivat kaikki samoilla HP-tunnuksilla. Sinun ei tarvitse luoda uutta tiliä kutakin palvelua varten.
  1. Siirry HP:n asiakastukeen ja valitse sitten Register (Rekisteröidy) sivun yläreunassa.
    Valitse Register (Rekisteröidy)
  2. Valitse Create personal account (Luo henkilökohtainen tili) tai Create business account (Luo yritystili).
    Rekisteröitymisen vaihtoehdot
  3. Täytä pyydetyt tiedot ja valitse sitten Sign Up (Luo tili).
    Valitse Sign up (Luo tili)
  4. Viimeistele rekisteröityminen vahvistamalla pyydettäessä sähköpostiosoitteesi.

Vaihe 2: Laitteen lisääminen koontinäyttöön

Kirjaudu HP-tilillesi ja lisää sitten laite koontinäyttöön.
  1. Siirry HP:n asiakastukeen ja valitse sitten Sign in (Kirjaudu sisään) sivun yläreunassa.
    Valitse Register (Rekisteröidy)
  2. Kirjaudu sisään tilillesi ja valitse sitten My Dashboard (Koontinäyttö).
    Valitse My Dashboard (Koontinäyttö)
  3. Lisää laitteesi.
    • Valitse Identify now (Tunnista) ja valitse sitten tuotteesi vieressä Add this product to My Dashboard (Lisää tuote koontinäyttöön).
      Tai
    • Kirjoita sarjanumero ja valitse sitten Add device (Lisää laite).
    Lisää laite -sivu
  4. Jos koontinäyttö ei tule automaattisesti näkyviin, valitse My Dashboard (Koontinäyttö), jotta pääset tarkastelemaan tuki- ja vianmääritysvaihtoehtoja.
    Koontinäytössä näkyvät laitteen tukivaihtoehdot