HP LaserJet Managed MFP E52645 - Tarvikkeiden, lisävarusteiden ja osien tilaaminen

Näin voit tilata tulostimen vaihtotarvikkeita, lisävarusteita ja varaosia.

Tilaaminen

Voit tilata tulostimeen tarvikkeita, osia ja lisälaitteita valtuutetun huoltoedustajan kautta.
Tilausvaihtoehdot
Tilausvaihtoehto
Tilaustiedot
Tilaa tarvikkeita ja paperia
Voit ostaa tarvikkeita valtuutetun huoltoedustajan kautta.
Varmista, että tiedät tuotteen mallinumeron, joka näkyy tulostimen takaluukussa olevassa tuotetarrassa.
Tilaa aitoja HP:n osia tai lisävarusteita
Voit tilata osia ja tarvikkeita valtuutetun huoltoedustajan kautta.
Tilaaminen huollon tai tuotetuen kautta
Ota yhteys HP:n valtuuttamaan huolto- tai tukipisteeseen.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Tietoja tulostimeesi saatavilla olevista tarvikkeista ja lisävarusteista.
Tarvikkeet
Valinta
Kuvaus
Tuotenumero
HP:n niittikasetin täyttöpakkaus
Vaihtoniittikasetit tulostimeen.
Q7432A
Lisälaitteet
Valinta
Kuvaus
Tuotenumero
550 arkin HP LaserJet -paperilokero
Valinnainen 550 arkin paperinsyöttölaite
huomautus:
Tulostimeen voidaan liittää enintään kolme 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitetta, jos muita syöttölaitteita ei ole liitettyinä.
F2A72A
HP LaserJet -tulostinteline
Valinnainen tulostusteline
F2A73A
HP 1 Gt DDR 3x32 144-nastainen 800 MHz SODIMM
Valinnainen DIMM-moduuli muistin laajentamiseen
E5K48A
HP:n Trusted Platform Module -moduuli
Salaa automaattisesti kaikki tulostimen kautta kulkevat tiedot
F5S62A
HP:n tehokas suojattu kiintolevyasema
Valinnainen suojattu kiintolevy
B5L29A
HP:n analoginen LaserJet MFP 700 ‑faksilisälaite
Valinnainen faksilisälaite dn-mallille
2EH31A
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelin
Langaton USB-tulostuspalvelin
J8031A
HP Jetdirect 3100w BLE-/NFC-/Wireless -lisälaite
Wi-Fi Direct -lisälaite ”kosketustulostamiseen” mobiililaitteista
3JN69A
HP:n sisäiset USB-portit
Kaksi sisäistä USB-porttia kolmansien osapuolten laitteiden liittämiseen
B5L28A
HP:n Foreign Interface Harness ‑liitäntä
Valinnainen portti muiden valmistajien laitteiden liittämistä varten
B5L31A
HP:n helppokäyttöisyyssarja
Helppokäyttöisyyssarja, joka sisältää painiketarrat ja helppokäyttöisyyskahvan
2TD64A
HP:n USB-yleiskortinlukija
USB-lähikortinlukija
X3D03A

Huolto: pitkäkestoiset tulostustarvikkeet

Tietoja tulostimeesi saatavilla olevista huolloista ja pitkäkestoisista tulostustarvikkeista.
Huolto: pitkäkestoiset tulostustarvikkeet
Huolto: pitkäkestoisten tulostustarvikkeiden huoltopakkaus
Tuotenumero
Arvioitu käyttöikä1
HP 200 ADF:n telojen vaihtopakkaus
B5L52A
50 000 sivua*
1HP:n huollon ja pitkäkestoisten tulostustarvikkeiden odotettu käyttöikä on arvio, joka perustuu pitkäkestoisten tulostustarvikkeiden testaamiseen alla mainituissa testiolosuhteissa. Todellinen yksittäisten osien käyttöikä tai kesto vaihtelee riippuen käytöstä, käyttöympäristöstä, paperista ja muista tekijöistä. Arvioitu käyttöikä ei ole tulkittavissa takuuksi tai vakuutukseksi käyttöiästä.
*Pitkäkestoisten tulostustarvikkeiden testiolosuhteet
  • Tulostuspinta-ala: 5 % sivulle tasaisesti jaettuna
  • Käyttöympäristö: 17–25°C, 30–70 %:n suhteellinen kosteus
  • Materiaalikoko: Letter/A4
  • Materiaalin paino: 75 g/m2, tavallinen tulostusmateriaali
  • Työn koko: 4 sivua
  • Syötetty lyhyt sivu edellä (A3 eli Legal-kokoinen materiaali)
Yllä olevista olosuhteista poikkeavia käyttöikää heikentäviä tekijöitä:
  • Materiaali on kapeampaa kuin Letter/A4 (lämpötilasta johtuva hidastuminen lisää kierrosmäärää)
  • Yli 75 g/m2 painava paperi (painavampi tulostusmateriaali lisää tulostimen osien rasitusta)
  • Alle nelisivuiset tulostustyöt (pienissä töissä lämpötilan vaihtelu ja kierrosmäärä lisääntyvät)

Asiakkaan korjattavissa olevat osat

Asiakkaan korjattavissa olevia osia (CSR) on saatavilla useille HP LaserJet -tulostimille korjausajan lyhentämiseksi.
Lisätietoja CSR-ohjelmasta ja sen eduista on osoitteissa www.hp.com/go/csr-support ja www.hp.com/go/csr-faq.
Aitoja HP:n vaihto-osia voi tilata osoitteessa www.hp.com/buy/parts tai ottamalla yhteyttä valtuutettuun HP-jälleenmyyjään tai -tukipalveluun. Kun tilaat, tarvitset jonkin seuraavista: osanumeron, sarjanumeron (tulostimen takana), tuotenumeron tai tulostimen nimen.
  • Pakolliseksi merkityt osat on tarkoitettu asiakkaan vaihdettaviksi, ellei asiakas ole halukas maksamaan HP:n huoltohenkilökunnalle korjauksen suorittamisesta. HP:n tulostimen takuu ei kata näiden osien tukea paikan päällä tai huoltoon lähetettynä.
  • Valinnaiseksi merkityt osat HP:n huoltohenkilökunta vaihtaa pyydettäessä ilman lisämaksua tulostimen takuun voimassaoloaikana.
Vaihto-osat
Valinta
Kuvaus
Vaihtamisvaihtoehdot
Tuotenumero
1 x 550 arkin syöttölaitteen vaihtopakkaus
1 x 550 arkin uusi syöttölaite
Pakollinen
F2A72A
Suojattu kiintolevy
Vaihtokiintolevy
Pakollinen
B5L29A
HP 1 Gt DDR 3x32 144-nastainen 800 MHz SODIMM
Vaihto-DIMM
Pakollinen
E5K48A
HP:n Trusted Platform -moduulisarja
Trusted Platform Module -vaihtomoduuli
Pakollinen
F5S62A
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelin
Uusi langaton USB-tulostuspalvelin
Pakollinen
J8031A
HP JetDirect 3100w BLE-/NFC-/Wireless -lisälaite
Uusi tulostamisen Wireless Direct ‑lisälaite ”kosketustulostamiseen” mobiililaitteista
Pakollinen
3JN69A
HP:n sisäiset USB-portit
Sisäisten USB-porttien vaihtosarja
Pakollinen
B5L28A
HP LaserJet -näppäimistön peittokaaviosarja, yksinkertaistettu kiina ja perinteinen kiina (vain z-mallit)
Näppäimistön peittokaavio
Pakollinen
A7W12A
HP LaserJet -näppäimistön peittokaaviosarja, ruotsi (vain z-mallit)
Näppäimistön peittokaavio
Pakollinen
A7W14A