HP LaserJet Managed MFP E52645 - Tulostimen tekniset tiedot

Tarkista laitteiston, ohjelmiston ja tulostimen ympäristömääritykset.
huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on kohdassa http://www.hp.com/support/ljE52645mfp.

Tekniset tiedot

Tarkista tulostimen tekniset tiedot.
Mallien tuotenumerot
  • E52645dn - #1PS54A
  • Flow E52645c – #1PS55A
Paperinkäsittelymääritykset
Paperinkäsittelyominaisuudet
E52645dn
Flow E52645c
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Lokero 2 (550 arkin lokero)
Lokero 3 (550 arkin lokero)
huomautus:
Tulostimessa voi olla enintään viisi syöttölokeroa, mukaan lukien monikäyttölokeron, pääkasettilokeron ja korkeintaan 2 300 sivun pinoamislokeron yhdistelmä.
Valinnainen
Valinnainen
Paperinitoja
Ei saatavilla
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Liitettävyysmääritykset
Liitettävyysominaisuudet
E52645dn
Flow E52645c
10/100/1000 Ethernet LAN ­liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Hi-Speed USB 2.0
Tulostinpalvelin langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Pikatulostuksen USB-portti
Laitteiston liitäntä (HIP) lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
HP:n sisäiset USB-portit
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 3100w BLE-/NFC-/Wireless -lisälaite
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Wi-Fi Bluetooth Low Energy (BLE) Direct
Ei saatavilla
Ei saatavilla
Ohjauspaneelin näytön ja näppäimistön määritykset
Ohjauspaneelin näytön ja näppäimistön ominaisuudet
E52645dn
Flow E52645c
Värikosketusnäytön ohjauspaneeli
Fyysinen näppäimistö
Ei saatavilla
Tulostusmääritykset
Tulostusominaisuudet
E52645dn
Flow E52645c
Tulostaa 45 sivua minuutissa (sivua/min) Letter-koossa ja 43 sivua/min A4-koossa
USB-tulostus
Mobiili-/pilvitulostus
Ei saatavilla
Ei saatavilla
Töiden tallentaminen tulostimen muistiin myöhempää tulostusta tai yksityistä tulostusta varten
Ei saatavilla
Ei saatavilla
Kopiointi- ja skannausmääritykset
Kopiointi- ja skannausominaisuudet
E52645dn
Flow E52645c
Kopioi 45 sivua minuutissa (sivua/min) Letter-koossa ja 40 sivua/min A4-koossa
100 arkin kaksipäinen asiakirjansyöttölaite, jossa on automaattinen kaksipuolinen kopiointi ja skannaus
HP EveryPage ‑tekniikat, mukaan lukien ultraääninen monisyötön tunnistus.
Ei saatavilla
Sulautetun optisen merkintunnistusohjelman (OCR) avulla tulostettuja sivuja voidaan muuntaa tekstiksi, jota voidaan muokata ja josta voidaan suorittaa hakuja tietokoneella.
Ei saatavilla
SMART-tarratoiminto sisältää paperin reunan tunnistuksen automaattista sivun rajaamista varten.
Ei saatavilla
Vähintään 100 merkkiä tekstiä sisältävien sivujen automaattinen suunnan valinta.
Ei saatavilla
Automaattinen sävynsäätö määrittää jokaisen sivun kontrastin, kirkkauden ja taustan poiston.
Ei saatavilla
Digitaalilähetysmääritykset
Digitaalilähetysominaisuudet
E52645dn
Flow E52645c
Tiedostojen lähettäminen sähköpostiin, USB-laitteisiin ja jaettuihin kansioihin verkossa.
Ei saatavilla
Tiedostojen lähettäminen SharePoint®-palveluun.
Ei saatavilla
Muut määritykset
Muut ominaisuudet
E52645dn
Flow E52645c
1,75 Gt perusmuistia
huomautus:
Perusmuisti on laajennettavissa 3,75 gigatavuun DIMM-muistimoduulin avulla.
16 Gt:n sisäinen multimediaohjain (eMMC)
Ei saatavilla
HP:n suojattu High-Performance-kiintolevy, 500 Gt
Valinnainen
HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Faksi
Valinnainen
Valinnainen

Tuetut käyttöjärjestelmät

Varmista tulostimen yhteensopivuus tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa seuraavien tietojen avulla.
Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia HP PCL 6 -tulostinohjaimia ja macOS‑käyttöjärjestelmän HP-tulostinohjaimia sekä ohjelmiston asennusohjelmaa.
Windows: Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna HP-tulostinohjain. Voit myös siirtyä tulostimen tukisivustoon http://www.hp.com/support/ljE52645mfp ja ladata tulostinohjaimen tai asennusohjelman HP:n tulostinohjaimen asennusta varten
macOS: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start joko osoitteesta 123.hp.com/LaserJet tai tulostintuen sivulta, ja asenna HP-tulostinohjain HP Easy Start -apuohjelmalla.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto ohjeiden mukaan.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain on asennettu (Windowsia varten, tai verkosta saatava asennusohjelma macOS-käyttöjärjestelmää varten)
Windows 7 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
huomautus:
Windows 8 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 8.1 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 ‑tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
huomautus:
Windows 8.1 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 10 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 ‑tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 ‑tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin ‑työkalua.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 ‑tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin ‑työkalua.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 ‑tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin ‑työkalua.
Windows Server 2016, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 ‑tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin ‑työkalua.
macOS 10.14 Mojave, 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna tulostinohjain sen avulla.
huomautus:
Tuetut käyttöjärjestelmät voivat muuttua. Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa http://www.hp.com/support/ljE52645mfp HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD ‑ohjaintuesta osoitteesta www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
macOS
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 2 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
huomautus:
Windows-asennusohjelma asentaa HP Smart Device Agent Base -palvelun. Tiedostokoko on noin 100 kt. Sen ainoa toiminto on tarkistaa USB-portteihin liitetyt tulostimet tunneittain. Mitään tietoja ei kerätä. Jos USB-tulostin löytyy, se yrittää sitten löytää JetAdvantage-hallintaliittimen (JAMc) esiintymän verkossa. Jos JAMc löytyy, HP Smart Device Agent Base päivitetään suojatusti täydeksi Smart Device Agentiksi JAMc:stä, mikä mahdollistaa tulostettujen sivujen laskennan Managed Print Services (MPS) -tilissä. Älä asenna tätä palvelua vain tulostinohjaimen sisältäville verkkopaketeille, jotka on ladattu tulostinta varten osoitteesta hp.com ja asennettu käyttämällä ohjattua tulostimen asennusta.
Poista palvelun asennus siirtymällä Windowsin Ohjauspaneeliin ja valitsemalla Ohjelmat tai Ohjelmat ja toiminnot ja poista palvelu valitsemalla Lisää tai poista sovellus tai Poista ohjelman asennus. Tiedostonimi on HPSmartDeviceAgentBase.

Tulostimen mitat

Varmista, että tulostimelle on varattu riittävästi tilaa.
huomautus:
Nämä arvot voivat muuttua. Lisätietoja on osoitteessa http://www.hp.com/support/ljE52645mfp.
Perustulostimen mitat
Mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
497 mm
750 mm
Syvyys
Lokeron 2 pölysuojus suljettuna: 496 mm
Lokeron 2 pölysuojus avattuna: 559 mm
674 mm
Leveys
482 mm
482 mm
Perustulostimen paino: 23 kg
1 × 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Mitat
Mitta
Korkeus
130 mm
Syvyys
Lokero suljettuna: 376 mm
Lokero avattuna: 569 mm
Leveys
410 mm
Paino
1,4 kg
Tulostinjalustan mitat
Mitat
Mitta
Korkeus
381 mm
Syvyys
Luukku suljettuna: 632 mm
Luukku avattuna ja takapyörät käännettynä: 865 mm
Leveys
Luukku suljettuna: 600 mm
Luukku avattuna ja takapyörät käännettynä: 630 mm
Paino
9,0 kg
Tulostimen, kolmen 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja jalustan mitat
Mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
1268 mm
1521 mm
Syvyys
632 mm
865 mm
Leveys
600 mm
630 mm
Tulostimen, kolmen 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja jalustan paino: 36,2 kg

Virrankulutus

Tarkista kunkin tulostimen tilan tai toiminnon virrankulutus.
Virrankulutus (keskimäärin watteina)
Tulostus
Valmis
Lepotila
Automaattinen virrankatkaisu
Poissa käytöstä
629 W
28,8 W
5,28 W
0,06 W
0,06 W

Sähkötekniset tiedot

Tarkista sähkötekniset tiedot, mukaan lukien virtavaatimukset ja nimellisvirta.
huomautus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Seuraaviin taulukoihin sisältyvät arvot voivat muuttua.
  varoitus:
Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.
Suositeltava jännite ja sähkövirta
Tekniset tiedot
110 voltin mallit
220 voltin mallit
Tehovaatimukset (volttia)1
100–127 volttia (± 10%)
50/60 Hz (± 2 Hz)
220–240 volttia (± 10%)
50/60 Hz (± 2 Hz)
Nimellisvirta (ampeeria)
7,5 ampeeria
4 ampeeria
1Ilmoitettu teho on kaikkien tulostinmallien suurin mitattu teho, joka on saatu käyttämällä vakiojännitteitä.

Äänipäästöt

Tarkista äänipäästöt, mukaan lukien äänitehon ja äänenpaineen taso.
Äänitehotaso
Akustiikka: Äänitehon taso (sivua minuutissa (ppm))
ISO 9296 -standardin mukaisesti
Tulostus (43 sivua minuutissa)
LwAD = 6,8 beliä (A)
Kopiointi (43 sivua minuutissa)
LwAD = 7,0 beliä (A)
Valmis
LwAD = 4,0 beliä (A)
Äänenpaine
Akustiikka: Äänenpaineen taso (sivua minuutissa (ppm))
ISO 9296 -standardin mukaisesti
Tulostus (43 sivua minuutissa)
LpAm = 54 dB(A)
Kopiointi (43 sivua minuutissa)
LpAm = 56 dB(A)
Valmis
LpAm = 25 dB(A)

Käyttöympäristöalue

Tarkista tulostimen suositellut käyttöympäristömääritykset.
Käyttöympäristömääritykset
Käyttöympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17–25 °C
15–30 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30–70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10–80 %